MENÜ

Tek kozu disiplin

Abone Ol Google News

Özellikle maçın ilk yarısı için Galatasaray-Antalya maçı için yazdıklarımı birebir tekrar edebilirim. Farkı; erken penaltıyla zaten çok kırılgan olan Kayserispor’u demoralize etme olağanıydı. Mensah kötü kullandı (50’yle atıyor) Tabi genç kaleci Doğan’ı da kutlamak gerek. Psikolojik olarak maç boyunca olduğu gibi çok sağlamdı. 6-4-0’la kapanan Kayserispor ve hücumu hiç genişletemeyen bir Beşiktaş. Aboubakar’ın yokluğunda Güven’i, özellikle yaptığı top kayıplarıyla eleştirebiliriz ancak yakınında duvar olabileceği pek kimse de yoktu.

Haberin Devamı

Herkes vasata iniverdi

Ghezzal’sız neredeyse ‘Souza-Atiba birlikte oynar mı?’ tartışması bile çıkabileceğini gördük. Hemen herkes vasata iniverdi. Her ne kadar kötü oynamasa da, N'Sakala penaltıda yaptığına benzer işler yapma konusunda maç boyunca eksik kaldı. Ceza sahası içine üzerine ekstra adam olarak girme konusunda Rıdvan’ın yapabildikleri daha yüksek. Rosier’in de alışıldık bindirme etkinliği yoktu. Bol orta yaptılar ve çok top kaybettiler.

Pozisyon yakalayamadılar

Haberin Devamı

İlginç olan Beşiktaş’ın bu kez alan da bulabilmesine rağmen posizyon yakalamakta zorlanmasıydı. Larin santrfora Hasiç desteğe geldikten sonra da genel anlamda kalabalığa orta yapmanın ötesine geçemediler. Sonra 2. penaltı geldi. Miguel Lopez’in 2. kontrolsüz hareketiyle gelen penaltıda N'Sakala’nın altı pasa kadar girişi başından bu yana yapılması gereken organizasyonun sonunda geldi. Gerçekten kötü bir oyunun sonunda gelen galibiyeti küçümsememek lazım. Hücum edemezsen bile savunmanı bu kadar sağlam tutabilmek bu ligde her zaman iş yapar.

YORUM YAZ