MENÜ

Soğukkanlı olmalıyız

Abone Ol Google News

Umutlu olmak, hayalini kurmak başarı için vazgeçilmezdir. Yeter ki hayalperest olmayalım. Tetkik, teşhis ve tedaviyi doğru yapalım. Kuntz gelince dünyanın en iyi takımı olmadık, o gelmeden önce de çok kötü değildik. Hollanda ve Norveç’i 7 gol atarak yenen de aynı kadroydu. Biz değil uluslararası kaynaklarca EURO 2020’nin favorilerden sonra en önemli sürpriz adayı olarak gösterilen de bu takımdı. Unutmayın grupta sadece 3 gol yemiştik. Sonra bir krize girdik ve Şenol Hoca bunu çözemedi. Kuntz sonrası alınan sonuçlar ya da oyun da asla vasatın çok üzerinde değil.

Haberin Devamı

Lider oyuncu sayısı...

Hoca değişikliği ile yapabildiğimiz kısa vade için sadece bir hava değişikliği. Yoksa Norveç’le berabere kalıp, Letonya, Cebelitarık ve Karadağ’ı yenebildik sadece. Fransa’yı Konya’da perişan etmiş, Hollanda ve Norveç’e 7 gol atmış bir takımın EURO 2020’de yaşadığı krizi görünce soğukkanlı olmak gerektiğini anlamalıyız. Dolayısıyla Play-Off’ta gelecek rakiplerden çok bizim form durumumuz önemli olan. Play-Off’a giren 12 takım arasında FİFA sıralamasında gerimizde sadece İskoçya ve Makedonya olduğunu unutmamalıyız. Eğer özellikle orta sahamızı geliştiremezsek işimizin çok zor olduğunu unutmamalıyız. Takımda formda oyuncu sayısı artmalı. Lider oyuncu sayısı da.

Haberin Devamı

Yumuşak orta saha...

Karadağ maçının ikinci yarısındaki yumuşak orta sahayla bu 11 takımın hepsi bizi perişan eder. O yüzden gelişmeliyiz. Kimi tercih edersin diye sorarsanız benim cevabım Rusya. Sonrasında yine sürpriz yapmış bir takım da fena olmaz. Ama illa seribaşlarından gelecekse İsveç uygundur

YORUM YAZ