MENÜ

Slimani defteri kapatmış!

Abone Ol Google News

Trezeguet ilk yarıda topla en çok oynayan oyuncu. Kasımpaşa’nın bütün akınlarını organize etti. Fenerbahçe ona ilk faulü 53. dakikada yaptı. Diagne 2 golü de demarke pozisyonda attı. 6 pasın içinden savunma yerleşikken. Aynı zamanda topa sürekli sahip olan ikinci topları alan baskı kuran bir Fenerbahçe’den de bahsetmek mümkün. Valbuena ve Barış topla cirit attılar iki kanatta. Ama Slimani defteri kapatmış görünüyor. Bütün sorun orada başlıyor. Sorunun tamamı o değil ama puan durumunun ilk sorumlusu o... Öte yandan Kasımpaşa’nın hücumu ile savunması başka iki takım gibi. Öndekiler şampiyon olabilir. Savunma küme düşebilir. Fenerbahçe içinse durum farklı. İki hattın da pek oluru yok.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Barış ve Eljif dışında bu takımda kimlerin kalmasını istersiniz?

Maçın starı

Diagne. Çok güçlü, çok güvenli, çok teknik... Slimani ne değilse Diagne o. Kaçırdığı penaltı sonrası ayakta kalmayıp uçması onun hakkında çok şey anlatıyor. 5 sezon önce Juventus tarafından neden tercih edildiğini şimdi gösteriyor.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Özgür Çek’in kendi kalesine attığı gol jeneriklik. Onun adına büyük şanssızlık. Edouk’un Harun’un kurtardığı penaltı sonrası attığı golün iptali üzerine de konuşulur. Fenerbahçeliler de ihlal yaptığına göre tekrar gerekmez mi? Farklı yorumlar olacağı kesin.

Kısa mesaj

Fenerbahçe’de futbolu bırakmış oyuncular var. En azından bu seviyeden düşmüş ya da hiç çıkamamış olan.

YORUM YAZ