MENÜ

Sınıf atlatmaz ama gelişme sağlar

Abone Ol Google News

Şenol Güneş’in kullanamadığı bir oyuncunun transferi risklidir. Bu nedenle Tolgay’ı Fenerbahçe için ‘kurtarıcı transferi’ olarak görmek yanlış olur. Başta bu transferin çok doğru olmadığını söyledim. Ancak geçen 2 haftada Benzia, Jailson ve Topal’ın performanslarını gördükten sonra var olan şartlar içinde bu transfere karşı çıkmak doğru olmaz.

Haberin Devamı

‘10 numara’ değil

Ekici’nin son Malatya karşısındaki futbolunu da dışarıda bırakırsak eldeki tüm oyuncuların üzerine çıkabilir. Ekici- Jailson/Topal arasında bağlantı oyuncusu olarak iki kanadı beslemekte işe yarar. Ondan beklenmemesi gereken 10 numara pozisyonu. Bunu yapamıyor, istemiyor da...

Fazlası lazım

Tolgay, Fenerbahçe’nin geriden oyun kurma sorununa bir nebze de olsa çare olabilir. Hem savunma hem orta saha oyuncuları bu konuda sıkıntılı. Fenerbahçe’nin en büyük sorunu hem oyun kurma hem hücumda kademe oluşturma. Sarı- Lacivertliler sınıf atlamaz ama gelişme sağlar. Yeter ki Tolgay bu transferi bir meydan okuma olarak görsün ve hakkını versin. Beşiktaş performasından fazlası lazım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ