MENÜ

Şimdi içinize sindi mi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Arda Turan’ın hedefi Bilal Meşe ya da başka bir gazeteci değil. Bizzat Terim ve Demirören. Terim’in, Kosova maçı sonrası söylediği, “Çağırdım ama içime sinerek çağırmadım” açıklamasının cevabı. O günden beri muhtemelen bunun sıkıntısını yaşıyordu. Arda tek başına da değil. Arkasında sağında solunda başka futbolcular var. Bu muhtemelen planlı bir eylem. Bu futbolcular Euro 2016’da milli takım kampında teknik ve idari heyet tarafından yürütülen kampanyaya zamanında cevap verip kendi bakış açılarını anlatmadılar. Şimdi gazetecilere saldırarak bu kampanyaya cevap veriyorlar. Hedefleri de Arda’yı içine sinmeden milli takıma çağıran Terim ve Demirören. İletişimi beceremediler ve şimdi delilik derecesine varan bir tepki gösteriyorlar.

70 yaşına yaklaşmış, oturmakta olan, kendisini savunamayacak bir kişiye ağıza alınmayacak küfürlerle fiziki saldırıda bulunuyorlar.

Şaşkınlık içindeyim

Ve sonuç: Pişman değilim. Yine yapacağım. Adamım. Milli takımı bu ‘adam, onur, şeref’ kültürü buraya getirdi. Halbuki sadece sporcu olmaları beklenirdi. Bunları Arda’dan görmüş olmanın şaşkınlığı ve hayalkırıklığı içindeyim. Bunları çözmenin çok daha kolay ve doğru bir yolu vardı halbuki. Çok yazık.

YORUM YAZ