MENÜ

Şampiyonluk yolunda büyük biradım...

Abone Ol Google News

Galatasaray vasatı aşmayan bir oyunla başladı. Ancak Rize orta sahadan çıkarken o kadar kolay top kayıpları yaptı ki skor Galatasaray’a döndü. Ardından özellikle Boldrin’in taşıdığı toplar ve Muriqi’nin ön alandaki müthiş hakimiyetiyle ev sahibi dengeyi sağladı hatta oyun ve skorda ipleri ele aldı. Dikine iyi toplar taşıyarak Galatasaray’ın ön ve arka alanını birbirinden kopardılar. Oyun git-gelli bir Rus Ruleti’ne döndü ancak ev sahibinin şansları daha iyi kullandığını söylemek lazım. Emre’nin talihsiz sakatlığı sonrası ev sahibi eksik kalmasına rağmen Galatasaraylı oyuncuların psikolojik çöküntü yaşadığı gerçek. Bu anda Rize öne geçti, 3’ü de bulabilirdi. Burada devreye Diagne ve Feghouli’nin isteği girdi. Takımı onlar ayağa kaldırdı diyebiliriz. Rakip ceza sahasına yerleşip şampiyonluk yolunda büyük bir adım attılar.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sinan’ın 2. penaltıda Diagne’yle girdiği kavganın mantığı nedir? Sahadaki golcüyü arkadaşı açıkça eleştirirse tribündeki ne yapar? Şimdi attığı 2 golden sonra Sinan ne diyecek?

Haberin Devamı

Maçın starı

Boldrin ve Muriqi, Rize eksik kalana kadar mükemmele yakın oynadılar. Maçın geneline damga vuran oyuncu ise tartışmasız şekilde Feghouli oldu. Galatasaray adına yapılan hücum aksiyonlarının hemen tamamında 10 numara işler yaptı.

Maçın olayı

Galatasaray’a transfer olduğunda kulüp için bir yıldız adayından fazlasıydı Emre Akbaba. Beklentilerin de ötesine geçeceğinin sinyallerini verdi. Sonrası lanetli bir sezon. Önce tarak kemiği şimdi de bileği kırıldı. Umarım olayların üstesinden gelebilir.

Kısa mesaj

Serkan Çınar’ın tekrarlatmadığı penaltı, VAR’sız hiçbir şeyi görememesi hatta VAR’la göremeyişi, verdiği vermediği kartlarla oyunun düşük kalitesini daha da aşağıya çekmeyi başardı. Tebriği hak ediyor.

YORUM YAZ