MENÜ

Peki şimdi ne olacak?

Abone Ol Google News

Olumlu tarafından bakarsak Fenerbahçe hala şampiyonluğa inanıyor. Sorunun hoca değişikliğiyle çözülebileceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Bu atama şunu da gösteriyor: Fenerbahçe uzun yıllar kendi Terim’ini aradı. Bundan sonraki arayış kendi Sergen Yalçın’ını bulmak üzere olacak. Bakalım ilk denemede bu gerçekleşecek mi?

Şüpheci bakarsak Koç yönetimi kısa zamanda, 3 teknik direktör, 2 sportif direktör ve 40’ı aşkın oyuncu transferi konusunda kendini tekzip etmiş oluyor. Emre Belözoğlu’nun göreve gelişi hem Bulut’un hocalığının hem de Belözoğlu’nun sportif direktörlüğünün vazgeçilmez olmadığını söylüyor. Çünkü oradan geri dönmek zor. (Bkz. Aykut Kocaman)

Peki şimdi ne olacak? Şampiyonluk gelirse ne ala. Bunun için Belözoğlu kontrollü, planlı, soğukkanlı bir teknik direktörlük performansı göstermeli. Oyunculuğu ile hocalığı 180 derece ters kişilikler gördük.

Ama Fenerbahçe’ye bu yetmez. Gerçek bir plana ihtiyaçları var. 3 yılda Altay dışında hemen hiçbir oyuncusundan kariyer zirvesi çıkaramamış olmak sadece oyuncularla ya da teknik direktörle alakalı olamaz. Asıl sorunu bulmak için derinlere inmeli.

Haberin Devamı
YORUM YAZ