MENÜ

Oyuncuları dipten çıkarmalı

Abone Ol Google News

Öncelikle Ersun Yanal bu takımı, kadroyu beğeniyor. “Bu takım bu kadar oynar” fikrine katılmıyor. Sonra... Hoca çok güçlü bir şekilde geldi ama kariyer olarak en güçlü halinde değil ve yeniden öyle olmak istiyor. En büyük avantajlar bunlar. Bu çerçevede hiçbir şey yapmasa takımda bir elektrik yaratır. Yanal’ı taraftar sever ama oyuncular için aynı şeyi söylemek çok mümkün değil.

Haberin Devamı

İyi polis kötü polis

Terstir. Bu tersliği kadroda bir silkinme yaratır. Bu kesin. Öte yandan antrenmanı eğlencelidir. Bireysel olarak ayrı progamlar verir, fiziksel gelişim sağlar. Taktik açıdan karmaşık değildir. Oyuncu kolay anlar. Sıkıdır. Oyuncular kendisini asla rahat hissetmez. Bu avantajlar ve dezavantajlar yaratır. İdari ve sportif yönetimin mutlak denge yaratması gerekir. Yani iyi polis kötü polis şart.

Yardım alması şart

Yapılacak transferler bir yana asıl beklentim bazı oyuncuların düştükleri dipten yukarı tırmanmaları. Şener, Slimani, Topal vs... İletişim ve oyuncu ilişkileri konusunda ona, bazen ona rağmen yardım etmek şartıyla Fenerbahçe hareketlenir. Ne kadar yukarı çıkar göreceğiz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ