MENÜ

Oyun değil oyuncular kazandı

Abone Ol Google News

Savunma hataları, Bursaspor’un hızlı kanat oyuncularına uzak kalış Galatasaray’ın en büyük sorunuydu. Başta da benim öve öve bitiremediğim Marcao... Oyun kurmakta ağır, 2. topları almak için fazla uzaktılar. İki savunma kanadının hücum öncelikli oluşu savunma için sorun yarattı. Donk’un varlığı ile defakto 3’lüye döndüğünde rakibi daha rahat karşılamak mümkün olmalıydı öyle olmadı. Bursa çok enerji harcadı ve maçı istediği kıvama getirdi. Ya da öyle olmalıydı. Ancak 2-0’dan sonra yaptıkları savunmaya çekiliş Galatasaray orta sahasını rahat ettirdi. Emre ve Mariano’nun çıkışlarından doğabilecek tehditlerin üzerine gitmediler. Maçı kıvama getirdiler ama meyvelerini toplamakta yetersiz kaldılar. İlk yarı sonunda gelen gol Büyük Takımı hareketlendirdi. Oyun olarak hiçbir zaman mükemmele ulaşamadılar belki ama iyi kalite fark yarattı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Santrfor konusu ne zaman çözülecek?

Maçın starı

Feghouli attığı şahane golün yanısıra rakibe en fazla dert çıkaran oyuncuydu. Uzun süre takıma giremedikten sonra bugün ligin ikinci yarısında yaptığı istatistik göz kamaştırıcı. Meseleye el koydu resmen.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Galatasaray’ın tıpkı Hamza Hamzaoğlu dönemindeki gibi son düzlükte sorunu çözme iradesi koyduğu kesin. O gün hep gol yiyen bir takımken, 6 haftada kaleyi kapatmışlardı. Dün de deplasmanda gol atmakta zorlanan bir takım olarak 2-0’dan bir dönüş yaptılar.

Kısa mesaj

Büyük takımları var eden büyük hikayelerdir. İşte buna tarih denir. Dün de yarışta kalmalarına sebep veren bir müthiş geri dönüştü. Hikayeler bitmez.

YORUM YAZ