MENÜ

Ortadaki boşluk doldurulamıyor

Abone Ol Google News

Terim, ilk yarının başında aslında istediği ön alan dinamizmini yakaladı. Önde kalabalık ve etkili baskı yaptılar. Halil, Kerim, Feghouli arkalarında Morutan, Berkan ve Cica gerçek anlamda etkin bir baskı yaptılar. Savunma kanatlarının da onlara yaklaştığını söyleyebiliriz. Bu baskı Göztepe’yi hataya sevk etti ve Halil’in Feghouli’ye vermediği pasta doğru olanı yapsa öne de geçebilirlerdi. Ancak bu oyunda bir şey eksik kalıyor.

Haberin Devamı

Terim, sevinmiştir!

Savunma orta saha bağlantısını kuracak usta bir ayak. Berkan, çok mesafe kat edip elinden gelenin fazlasını yapıyor ama hızına ve gücüne soğukkanlılık ve bir pas ezberi ekleyebilmiş değil. Böyle olunca zaten çok da dengeli bir oyuncu olmayan Luyindama ve Nelsson’un oyunun her iki yönünde de takımla bağlantısını sağlayacak birine ihtiyaç iyice artıyor. Hele de şartlar savunmayı orta çizgiye kadar çıkarmanız gereken bir oyun empoze ediyorsa. Göztepe de bundan fazlasıyla yararlandı. Zaten Galatasaray’ın bu seneki temel sorunu da bu. Göztepe’nin golünde Terim, herhalde gol olduğuna sevinmiştir. Çünkü Muslera’yı kaybetmesi söz konusu olabilir ve problem daha da büyüyebilirdi.

Haberin Devamı

İrfan’dan büyük hatalar...

Maçta ikinci yarıya girerken yaptığı değişiklikler son derce riskliydi ama İrfan’ın büyük hatalarına devam edişiyle işe yaradı. Hızla rakip kaleye inebilen Göz Göz’e karşı bu zaten noksan orta sahadan eksiltip Diagne’yi almak rakibin savunmada adam alan paylaşımı dengesini bozduğu açık. Morutan’ın becerili golü de aslında bu yolla geldi. Sonrasıysa skoru koruma. Ciddi bir şans vermediler.

YORUM YAZ