MENÜ

Net favori olur

Abone Ol Google News

Fenerbahçe açısından en ilginç veri Süper Lig’de attığı son 6 golün 5’ini 87. dakika ve sonrasında bulmuş olması. Bu, oyuncuların en azından önemli bir kısmının her şeye rağmen mücadeleyi bırakmadığını gösteriyor. Öte yandan bu durum 0-0’ı oynama konusunda sorun yaşamalarının doğal sonuçlarından biri. Çok kolay yiyor ve çok zor atıyorlar. Göztepe ise ligin en dertsiz tasasız ve hedefsiz takımı. Önümüzdeki sezon sadece 5 yabancı oyuncusunun kontratı devam ediyor. Dolayısıyla maçın adının büyüklüğü dışında onları motive edecek az şey var. Fenerbahçe 0-0’ı biraz daha iyi oynayabilir, Serdar Gürler ve duran top tehdidini engelleyebilirse maçın net favorisi olur. Zira Avrupa hedefi canlı. Burada kilit nokta Gustavo’nun orta sahada oynaması.

Haberin Devamı

Kim ön plana çıkar?

Alparslan; golcüsavunmacı. Ekstra oyuncu. Serdar Gürler de baskın oyunda can yakabilir. Fenerbahçe açısından en önemli oyuncular yine Gustavo ve Ozan.

Kısa mesaj

Fenerbahçe bu maçı kazanırsa hafta sonu maçlarının sonuçlarına göre büyük avantaj sağlayıp hiç akla gelmeyecek bir yerde ligi bitirebilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ