MENÜ

Kura çok iyi ama...

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için olabilecek en iyi grup. 1 ve 4. torbadan ortalamanın altındaki rakipler geldi. Rennes’in alışık olduğu tempo ise zorlayıcı olabilir. Özellikle kanatlardaki hızlı ve güçlü silahları açısından. Ancak form durumlarına bakıldığında torbadaki en zor rakiplerden diyemeyiz. Jesus’un rakip analizi bu maçta önemli olacak. Fikstür de belirleyici... Fenerbahçe’nin Austria Wien maçındaki orta sahayı alan paslı oynayan bir planı ve ligde genelde kullandığı bu alanın by-pass eden bir başka planı var.

Haberin Devamı

Daha akıl dolu

İlkinin özellikle Rennes karşısında etkili olabileceğini düşünüyorum. Manchester United, Arsenal, Roma, Lazio gibi ihtimaller varken kendi sahasında oynamayan Kiev’in gelmesi de çok değerli. Fenerbahçe ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi elemesinden sonra Verbiç’i de kaybettiler. Ve oyuncu da alamıyorlar. Jesus zaten Kiev’i istediğini söylemişti. Lucescu da ikinci maçta Fenerbahçe’nin duygu yoğun oyunundan avantaj çıkarmayı başardı.

Her deplasmanda attılar

Bu kez daha akıl dolu olunacağı konusunda herhalde bir şüphe yoktur. İki maçta da İsmail’in atılmasına kadar denklem bizim lehimizeydi. AEK Larnaka ise kadro açısından düşük seviye dursa da Şampiyonlar Ligi elemesinde yenilmeden 1 penaltı farkıyla Midtjylland’a elendi. Avrupa Ligi Elemeleri’nde ise Dnipro ve Partizan’ı yine yenilmeden geçtiler. Henüz başlamayan liglerine rağmen çok iyi sonuçlar aldılar. Bütün deplasmanlarda gol atmayı da başardılar. Ve hiç yenilmediler. Kura çok iyi ama küçümsenecek bir rakip yok.

Haberin Devamı
YORUM YAZ