MENÜ

Kocaman'ın istediği oyun

Abone Ol Google News

Fofana ve Ömer Ali’yi Yatabare’nin iki yanında görünce Aykut hocanın sahte dokuz kullanıp iki kanatta hızlı çıkmayı planladığını düşündüm. Ama bu hiç olmadı. Maçın ilk isabetli şutu 61. dakikada geldi. O ana kadar ev sahibinin nasıl rakip sahaya geçmeyi plandığına dair sahada bir şey görmedik. Galatasaray sağdan sola iki çizgiye geniş alanda iyi yayıldı. Fofana ve Ömer Ali tehdidine rağmen tereddütsüz savunma kanatlarını çıkardı. Konyaspor ise bazen 8’li bazen 9’lu blokla kendi 2. bölgesine yerleşti. Galatasaray iyi yayılmasına rağmen topu hızlı çeviremedi. Konya hep doğru hareket etti. Tabii sadece savunma yönünde. Onyekuru ve Belhanda’yı demarke bırakmadı. 60’ta Konyaspor çıkmaya başladı. Terim’in hamlesi 74’te çift santrfor artı Emre Akbaba oldu ardından Selçuk. Ancak oyunda bir değişiklik olmadı. Galatasaray topu Kocaman’ın istediği şekilde kontrol etti. Terim’in istediği gibi değil.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

3 şampiyonluk adayından herhangi biri tulum çıkarabilecek mi? Herkes zorlanıyor zira.

Maçın starı

Haberin Devamı

Bir yıldız oyuncu performansı izleyemedik. Buraya yazacak hiçbir şey yok maalesef.

Maçın olayı

Galatasaray, oyuna hakimdi ama isabetli şut bulmak konusunda sezonun en kötü performanslarından birini sergiledi. Oyuna hakimken böyle bir sonuç normal mi? Rakip Konya ise evet. İlk maçta da sadece 2 isabetli şut bulabilmişlerdi.

Kısa mesaj

Galatasaray hâlâ tüm maçlarını kazanırsa şampiyon oluyor. Ama bakalım bu sonuç 3 takımın psikolojisini nasıl etkileyecek?

YORUM YAZ