MENÜ

Kaç Emre var?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ancak normal hayatta saha içinde olduğundan farklı bir insan olduğu söylenen Emre, hiç bir zaman saha içi davranışlarıyla ilgili bir pişmanlık bildirmiyor. Yani saha dışındaki Emre sahadaki Emre’yi hiç eleştirmiyor. Aksine, sahadaki Emre’ye sürekli bahaneler buluyor. Yanlış anlaşıldığı, Zokora, Şota ya da hakemlerin onu duyamadığı, ya da yanlış duyduğu, tahrik edildiği vs... Kendi doktorunu saha ortasında azarlarken, arkadaşının üzerine yürüyüp şişe atarken, teknik direktörünün üzerine yürürken hiç bir zaman sahadaki Emre’yi tekzip etmiyor.

Ve böylece saha dışında ve içinde farklı iki Emre olduğu iddiasını bizzat kendisi tekzip ediyor.

Gerçek olan şu: Emre’nin futbolunu olgunlaştırma eğrisi ne kadar iyiye gidiyorsa, sahadaki tavırları da bir o kadar terse işliyor.

Emre Belözoğlu 35 yaşında... 15 yıldır o ya da bu şekilde eleştiriliyor. Ancak o istikrarlı bir şekilde vaka sıklığını artırarak devam ediyor.

Durum buyken artık benim söyleyecek bir şeyim yok. Bundan sonra tavırları sadece kendisini ve kulübünü bağlar. Eğer o ve Fenerbahçe halihazırdaki durumdan memnunsa söylenecek bir şey yok. Bundan sonra Fenerbahçeliler Emre’nin atılacak bir şey yapmaması için her maç dua edecek. Hepsi bu...

YORUM YAZ