MENÜ

Kabul edilebilir değil!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin tartışmasız oyun temeli Ozan-Gustavo ikilisi... Gustavo’yu çıkarıp yerine Tolgay’ı koymak olmuyor. Tolgay’ın bu haliyle Fenerbahçe’de merkez/çapa olarak oynayabileceğini - hele de Gustavo’nun yerine - düşünmek sadece onun kalitesine, geçmişine güvenmekle olabilir. Çünkü form ve mental olarak asla bu seviyede değil. Eğer Fenerbahçe altyapısında şu anda Tolgay’ın orta sahalığı kadar stoperlik yapabilecek birisi yoksa kapatın gitsin orayı. Denizlispor eksik. Olcay sol bek oynuyor. Fenerbahçe buna rağmen Mevlüt-Muriç arkasına Kruse’yle çıkamıyor maça? Ferdi’yi sahaya sürmek tamam. Ama Ekici ve Tolgay’ın tempoyu doğru paslarla artırmaya faydaları yokken o da eriyor. Rakip savunmayı çıkarmayacak bir 2. top oyunu mümkün halbuki. 2 santrfor arkası Kruse’yle bir 4-3-1-2. 11’e 11’ken dahi Denizli’ye evinde mahkum olmak kabul edilebilir bir şey değil. Ancak eksikken son 5 dakikadaki baskıyı baştan koymak için ne yapılabilir diye düşünmek lazım.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Zorbay Küçük’ün hakemlik standardı, ülke ortalamasının üzerinde. Tolgay’ın 2. sarı kartı doğru. Kuralda bir yanlışlık yok mu? 1- Kasten yapılmayan penaltıda 2 kez cezalandırma yapılıyor. 2- İkinci sarı, herkesin içine sinecek bir harekete olmalı fikrine ters düşüyor.

Haberin Devamı

Maçın starı

Herhangi bir yıldızdan bahsetmek mümkün değil. Fenerbahçe’yi bir sezonda 2 ayrı takımla yenmeyi başaran -Yılmaz Vural’dan sonra - tarihteki 2. hoca olmayı başarsa bu ödüle Bülent hocayı uygun görmek doğru olurdu. 1 puanı getiren Altay ve sayılmayan 2 gol atan Serdar’ı, Uygun’a ortak edebiliriz.

Maçın olayı

Galatasaray maçında bu Fenerbahçe’yi kim olsa yenebilirdi demiştim. İlginç olan krizin 1 ayda şampiyonluğun güçlü adayını kurutabilmesi. Bu kadar hızlı bir tepetaklak oluş az görülür. Fenerbahçe’de sakinleşme lazım. Bu panik ve negatif havayla bu iş yürümez.

Kısa mesaj

İyi fikstür yoktur. İyi yönetilen takım vardır.

YORUM YAZ