MENÜ

İyi / kötü

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk 25 dakikada hem sahaya yayılış, hem topu kullanma becerisi hem de alan kat etme/boşaltma konularında bir deplasman maçında görmeye alışık olmadığımız bir oyun otomatiğini yakaladık. Bu neredeyse tecrübeli oyunculardan kurulu bir kulüp takımı seviyesindeydi. Cengiz’in golünde genç Romalı’yı arada nasıl boşta bıraktığımıza bakın ne dediğimi anlayabilirsiniz. Çağlar’ın sağa topu açışında o kalabalık içinde doğru hareketlenerek Hasan Ali’yi demarke bırakışları önemli. Onun ortasında Yusuf ve Cenk’in peşine düşen savunmanın Cengiz’i arkada yalnız bırakışı da. Bu gol rakibin seviyesi ne olursa olsun öenmli şeyler anlatıyor. Bu oyun Okay’ın golüne kadar sahanın her bölgesinde devam etti. Ancak ondan sonra topu rakibe verip kontraya yattığımız oyuna ekip uyum sağlayamadı. Önde bu oyuna son derece yatkın oyuncular olmasına rağmen topu tutamadık. Ve Karadağ oyunu aldı.

Gecenin sorusu

Hep soracağım. Formamızdan ne istiyorsunuz?

Maçın starı

Oyundan çıkınca farkı daha da belirgin oldu. Okay büyüyor. Dün statta olan scoutların muhtemelen en çok dikkatini çeken oyuncu o olmuştur. Oyunu iki yönlü mükemmel oynadı. Golü de onu kulüplere anlatmak isteyen scoutlar için oldukça yardımcı olacak.

Maçın olayı

Hakan Çalhanaoğlu... Duran topları direkt kaleye vurduğunda bu tip vuruşları yapmasına alışkınız ancak bir ‘ortayı’ da bu şekilde kullanışı... Ancak bunun dışıdna akan oyunda ne yapıyor hiç anlamıyorum. Gol sonrası kontra oyununu onun dizayn etmesi lazım halbuki.

Kısa mesaj

Bu takımdan büyük takım çıkar mı bilmiyorum! Ancak 2-3 turnuvaya üst üste katılabilecek bir potansiyel var.

YORUM YAZ