MENÜ

Ismael'in ilk 90'ı & Jesus'un itirafı

Abone Ol Google News

Ismael'in ilk 90'ı

Haberin Devamı

“Ismael 60 dakikalık enerjiyi 90 dakikaya yaymayı ve ilk kez bir maçı dinç bir şekilde bitirmeyi başardı. Savunma tarafı iyiydi ama hücum planı olduğunu söylemek zor”

Ismael ne Jesus’un tecrübesine ne de camiasının tam güvenine onun kadar sahip… Ancak 60 dakikalık enerjiyi 90 dakikaya yaymayı ve ilk kez bir maçı dinç bir şekilde bitirmeyi başardı. Savunma tarafında rakibi gibi iyi bir oyun tutturdu ama bir hücum planı geliştirebildiğini söylemek zor. Özellikle Arao ve Crespo’yu oyuna sokmayışı önemliydi.

Sadece Ghezzal’ın katkısı

Öte yandan Ghezzal’ın bireysel becerisi dışında hücum hakimiyeti sağlayamadı. Yeniden baskı oyununa döndüğünde eski defoların tekrarlanıp tekrarlanmayacağını görmek için beklemek lazım.

Jesus'un itirafı

“Jesus, son 15 dakikada oyunu rakibe verdiklerini itiraf ediyor. Ama bu aslında oyuncularına mesaj. Milli ara, tam sindirilmemiş oyun anlayışında bir kopmaya yol açtı”

Jesus’un maç sonu açıklamaları oyuncularına bir mesaj. Kısaca favori olmak için taktik disiplinden hiç uzaklaşmamak, rakibin ayak uyduramayacağı bir tempoya çıkmak gerektiğini söylüyor. Açık sözlü olmak için yeterli tecrübeye ve güvene sahip. Şunu söylemekten çekinmiyor: Hiçbir kesin favori takım 2-3 aylık değildir.

Haberin Devamı

Gelişime devam edecektir

Bu güvenle de son 15 dakikada oyunu rakibe verdiklerini itiraf ediyor. Ama bu da aslında oyuncularına mesaj. Oyuncuların milli takımlarda oluşu ve ara, tam sindirilmemiş oyun anlayışında bir kopmaya yol açtı. Bu normal. Birlikte çalıştıkça gelişme devam edecektir.

YORUM YAZ