MENÜ

Her şeyden şikayetçi

Abone Ol Google News

Terim’in şikayeti kime? Kendisi dahil hemen herkese denebilir.

Haberin Devamı

TFF’den MHK’ye... Ki haklı olduğu çok şey var.

Galatasaray yönetiminden oyunculara... Ki haklı olduğu çok şey var.

Ve bu çerçevede de ‘ben de insanım’ diyerek kendi hatalarını da kabul ediyor. Ki aslında sorunun ne olduğunu çözemeyen bizler için anlaşılması gereken şey bu. Eğer bu oyun 7 hafta sonunda Terim dışında bir antrenör tarafından sergilense stadyumda ‘İmparator Terim’ çağrıları başlamıştı.

Aynı şeyleri söylüyor

Terim geçen yıl bu zamanlarda, ‘Ocak ayını’ hatta ‘Temmuz’u bekleyin’ diyordu. Bugün itibarıyla yine aynı şeyleri söylüyor. Burada ortaya çıkan ‘yanıldık ve yanıltıldık’ diyerek, yapılan transfer hamlelerinin istediği gibi olmadığı muhtemelen. Daha önce Falcao sorulurken ‘Ona itiraz yok da bana kalsa stoper de lazım derim’ cümlesinde aramak lazım cevabı. Söylediklerinden yönetim dahil kulüp içi unsurlardan hiç memnun olmadığını anlamak mümkün.

Ne demek istiyor?

Muallak nokta ise ne olursa olsun 7 haftada 6 gol atabilmiş ve sadece 2 kez kazanmış takımın ne oynadığının anlaşılmaması. Terim bunun giren çıkan oyuncuyla alakalı olmadığını, konsantrasyon eksikliği oluğunu söyleyerek ne demek istiyor? PSG maçındaki ‘kavga/mücadele’ dışında oyunun nasıl akacağı ile ilgili bir ipucu göremememize cevabı bu ise iyi düşünmek lazım.

Haberin Devamı

Hepimizin merak ettiği...

Terim, ben oyunu çizip herkese anlatıyorum ama bu oyuncu grubu bunu yapamıyor mu demek istiyor? Antrenmanda oynuyorlar maça çıkınca olmuyor mu demek istiyor? Çünkü Galatasaray son 3 maçın ikinci yarılarında isabetli şut çekemedi. Aslında hepimizin merak ettiği bunun asıl sebebi.

*Terim ne demişti?

”Ben Salı günü oynadım, yorgunum’ gelirsin, söylersin oynamazsın. Çıktıktan sonra böyle davranmaya kimsenin hakkı yok. Galatasaray´da bunlar telafi edilebilir şeyler değil. Böyle bir oyun oynayıp rakip takıma böyle bir reaksiyon açıkçası hoş değil”

”İstemek yetmez, o işin teori kısmı, sahada uygulamak lazım, çeneyle olmuyor bu. Dolayısıyla konsantre 0, mücadele yok, bitse de gitsek gibi bir atmosfer içerisinde biz de bu özeleştiriyi yapmamız lazım, hoşlanmadım”

”Şampiyonlar Ligi maçının ardından bu kadar önemsemeyen ve ciddi olmayan bir Galatasaray beklemiyordum. Belki de ben hatalıyım. Çok güvendim ve rotasyon yapmadım. Belki de acemi, oynamamış ancak daha yürekli çocukları oynatmalıydım”

”Burada değişecek şeyler belli. Yakında görürsünüz. Ocak’a kadar sabredecek herkes. Kaybetseydik de Galatasaray gibi oynasaydık. Beni en çok üzen şey o. Penaltı falan konuşmak istemiyorum. konuşunca ceza alıyorum. Biraz da ceza almayanlar konuşsun”

YORUM YAZ