MENÜ

Fener'e daha yakın duruyor

Abone Ol Google News

Fenerbahçe salgın arasından önce evinde son 3 maçını kazanamamıştı. Aradan sonra 3 maçı da kazandı. Sivasspor ise ara öncesi deplasmanda 14 maç üst üste gol atarken aradan sonra 3 deplasmanın 2’sinde gol atamadı. Ev sahibinin en önemli avantajı Sivasspor’un yaşadığı Rıza Çalımbay’ın kabullendiği konsantrasyon dağılması. Güçlü Şampiyonlar Ligi şansı varken dahi, hiç yokmuş gibi yaklaştılar oyuna. Dolayısıyla oyunun psikolojisi Fenerbahçe’ye yakın duruyor. Ancak Fenerbahçe ne kadar konsantre olursa olsun bir şekilde gol yemeyi başarıyor.

Haberin Devamı

Yine soru işareti

Aradan sonra gol sorunu çeken Gençlerbirliği, Fenerbahçe karşısında aynı zorluğu yaşamamıştı. Serdar Aziz’in yokluğunda stoperde kimin oynayacağı yine soru işareti olacak. Dolayısıyla bu dengede Tahir Karapınar döneminde geri düşüp sonradan maçı koparan Fenerbahçe senaryosunu yeniden izlemek sürpriz olmaz.

Bu istatistiğe dikkat

Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde Sivasspor'u konuk ettiği 13 maçın 11'ini (1B 1M) ve son beş karşılaşmayı kazandı. İlk devrede rakibini 3-1 yenen Sivas ise lig tarihinde rakibini aynı sezonda iki kez mağlup edemedi

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Emre Belözoğlu’nun maçın başında sahada olduğu Rodrigues’in sağda, Ferdi’nin solda Muriç’i tamamladığı bir düzenin maçı, baştan Fenerbahçe’ye yaklaştırabileceğini düşünüyorum

Kısa mesaj

Ömer Faruk’un artık daha uzun süreler alma zamanı gelmiş olmalı. Yeni yabancı sınırlamasında eksiğini fazlasını görmek açısından artık sorumluluk almaya başlamalı.

YORUM YAZ