MENÜ

Enerji sarfiyatı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin oynadığı ortalama oyunla ve süper atan/tutan performansıyla ligde şampiyonluğa oynanabiliyor. Aynı oyunla vasat/atan tutan performasıyla 5. olunabiliyor. Ancak bu oyunla ve bu vasatın çok altında atan/tutan performansıyla düşmeme mücadelesi veriliyor. Fenerbahçe’nin ilk 30 dakika oynadığı oyun ligde içeride dışarıda en iyi performanslarından biri. Tolgay ve Topal’ı adam markajına almak Ankaragücü için iyi olmadı. Fenerbahçe kenarlara iyi dönünce pasla rakip ceza sahasına rahat indiler. 30’da birden manasızca uzun vurmaya başlayınca işler değişti. İlk hatada Boyd’dan gol geldi. İkinci yarıda yeniden ilk plana dönünce yine pozisyonlar geldi. Ama bitiriş becerisi rezaletti. Böyle olunca iyi oyun sadece enerji sarfiyatı oluyor. Yazık...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Valbuena takımın en iyi orta yapanı. Peki kaptırdırdığı akınları kesen kaptırmalar. Soru Valbuena oynasın mı değil. Fenerbahçe’nin maestrosu böyle mi olsun?

Maçın starı

Fenerbahçe’nin son vuruş becerisi ne kadar düşük olsa da Altay’ın formayı giydiği ilk günden buyana her maç gösterdiği performans alkışı hak ediyor. Hatta birden fazla gol yediği maçlarda dahi. Hasan Ali de bu unvanı paylaşmalı. Kendi işini yapmasının yanısıra hücumda 40 yıllık santrforlardan daha sakin kalıp yaptığı gol vuruşu mükemmeldi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

İki kırmızı kart ve 2 sarı kart. Oyuncuların yaptığı şaçmalıklar bir yana onları buna iten saçmalığın da altını çizmek gerekiyor. Eğer hayati tehlike arz eden bir kafa travması yoksa, bunun dışındaki tüm durumlarda oyun devam etmeli.

Kısa mesaj

Fenerbahçe’nin daha güvenilir oyunculara ihtiyacı var. Sakatlık/disiplin/pas kalitesi vs. Her anlamda...

YORUM YAZ