MENÜ

En çok Mahmut'a şaşırdım

Abone Ol Google News

Şenol Güneş'in, Gökhan Akkan, Halil Akbunar, Efecan Karaca ve Mahmut Tekdemir'i çıkarmasından önce bunu neden yaptığına bakmak lazım. Güneş'in kampın ilk bölümünde oyuncuların durumlarını görmesinin yanı sıra belirli seviyede bir elektrik yaratıp, bazı isimleri ekstra motive etmek için bir yol izlediğini düşünüyorum. Cengiz, Orkun, Rıdvan gibi oyuncuları da hem kendileri hem de takımdaki rakipleri açısından bir sınav aracı olarak kullandı. Beni en çok şaşırtan Mahmut Tekdemir'in dışarıda kalmasıydı.

Haberin Devamı

Halil Akbunar'a üzüldüm

Güneş, ilk göreve geldiğinde Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut üçlüsünü Başakşehir'den komple alıp bunun etrafına bir takım inşaa etmek istiyordu.. ve o bölgede Mahmut'un ilk tercih olduğunu söyledi. Dolayısıyla istediği bir oyuncuyu dışarıda bırakması, fiziksel ya da mental olarak hazır olmadığı anlamına geliyor. Bunun dışında Halil Akbunar'a herkes gibi ben de üzüldüm. Muhtemelen sakatlığındaki belirsizlik buna neden oldu.

Hocanın elini rahatlatır

Dorukhan ise iki sebeple kadroda kaldı; muhtemelen bir yurt dışı transfer yapacağı için motivasyonunun çok yüksek olması ve daha önemlisi 3-4 pozisyonda oynayabilmesi. Halil Dervişoğlu için ise kapıyı açan Cenk Tosun'un sakatlığıydı. Halil, Burak'tan sonra gol sezgisi en yüksek olan oyuncu olabilir. Aynı zamanda Halil hem kanatlar hem merkez santrfor olarak kullanışlı bir oyuncu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ