MENÜ

En az iki transfer şart

Abone Ol Google News

Futbol kamuoyu olarak alışamadığımız artık alınan değil, satılan oyuncuların önemli olduğu. FFP bunu dayatıyor. Ama biz transfer oburları olarak henüz bu duruma alışmış değiliz. Transfer hamlelerinin satılacak oyunculara bağlı oluşu da gitme adayı oyuncuların elini güçlendiriyor tabii. Bu dengelere alışacağız. Belli ki zaman alacak ama mecburen alışacağız. Bu durumdan bağımsız olarak Galatasaray’ın transfer hamlelerinin sürpriz isimlerden oluşacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Scoutların hakkını veriyorum

Son dönemde santrfor mevki haricinde genel olarak başarılı scout çalışmaları oldu. Özellikle ligin kaderini etkileyen Luyindama ve Marcao transferleri, scout ekibini Galatasaray’ın elindeki en parlaklar afetlerden biri yapıyor. Belki onların da bonservisini belirlemek gerekebilir. Zamanında eleştirdiğim ekibin hakkını bugün vermem lazım.

Babel’den beklentim yüksek

Daha önce de yazdığım gibi Babelin kariyerinin en iyi sezonunu yaşayabileceğini düşünüyorum. Ancak Fernandao’nun gidişi sonrası merkeze Banega standardında iki oyuncu şart. O olur mu bilmiyorum. Zaten beklediğim sürpriz de burada. 10 gün içinde Luyindama ve Marcao etkisi yapacak 2 oyuncu alınabilir

Haberin Devamı
YORUM YAZ