MENÜ

Dirençli Fenerbahçe

Abone Ol Google News

Dünkü Fenerbahçe’nin ilk 11’i muhtemelen sezonun sonunda sahaya çıkacak takımla yüzde 50 oranında farklı olacak. Ye ni lisansı çıkmış, antrenmanlara doğru düzgün katılamamış, fizik olarak hazır ol mayan oyuncularla şu anda eldeki takımdan çok zengin bir karma. Erol Bulut, bu kadroyla topu ve oyunu istemedi. Pozisyon istedi. Buldu da. Direkt oyunda kale önüne inecek üçgenler kurdular. Ancak bu oyunda akın sonlandırılamadığında geri koşularda gereksiz enerji sarfiyatı oluyor. Bu kadro, bunun için fazla yaşlı ve şu anda uyumsuz. Ay rıca bu bölümde kale önü etkinliği de zayıftı. Sadece kaçan penaltıdan bahsetmiyorum.

Haberin Devamı

Takımın eksileri...

1) Fenerbahçe’de tekte vurma konusunda bir sıkıntı var. Herkes mutlak kontrol peşinde.

2) Caner ’in soldan ortaları na Frey’i pivot alan oyunda arkadan Thiam’ı ekstra hücumcu olarak hiç kullanamadılar. Deniz bu konuda gayretliydi ama hep rakibin gardını almasını bekledi.

3) Üçüncü bir adamı, Ferdi, Tolga ve Gustavo’yu oraya sokamadılar

4) Ve duran top şablonları - her ne kadar gol de gelse - hücumda yetersiz, savunmada et kisiz kaldı.

Haberin Devamı

Takımın artıları...

1) Derin kadro. Gustavo’yu oy undan alıp Sosa’yı oyuna sokuyorsanız yapabilecekleriniz fa zla oluyor. En basitinden rakibin psikol ojisini etkilemek kolay oluyor.

2) Takımın dayanıklılığı yüksek. Ayakta kaldılar.

3) Caner-Gökhan, Sosa- Valencia ikilileri skora etki etti. Kadro, hocadan bağımsız hemen tecrübeli ikilileri ya rattı. Başarı açısında bu kaçınılmazdı r.

Belli bir standart var...

Son olarak Altay karşı karşıya pozisyonda yine olağanüstü bir iş yaptı. Ancak yan ve duran toplarda yine başka bir kaleci . Gelişirse Vedat Muriç’i ikiye katlar. Serdar Aziz kötü başladı. Ancak yine de kadronun belli bir standartta olduğunu söylemek lazım.

YORUM YAZ