MENÜ

Derinden etkiler

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Melo olmadığı zaman sadece enine değil, dikine tandem de bozuluyor. Hamza hocanın burada vereceği karar, sadece bu seneyi değil, teknik direktörlük kaderini de etkiler. Birinci tercih Hamit olacağından, pamuklara sarılıp saklanması lazım.

Selçuk-Melo ikilisi 4 senedir Galatasaray makinasının ana motoru. İkisinden biri olmadığı zaman, sadece enine değil, dikine tandem de bozuluyor. Birinin yokluğu diğerini, savunmayı, hücumu, kanatları etkiliyor. Melo’nun en az 2 ay olmaması, Galatasaray’ı derinden etkileyebilir. Hamza hocanın burada vereceği karar sadece bu senenin kaderini belirlemez, onun teknik direktörlük kaderini de etkiler. Eldeki oyuncular arasında Emre ya da Yasin’in
kullanılamaz olduğunu düşünüyorum. Birinci tercih her zaman Hamit’tir. Bayern Münih, Real Madrid görmüş bir oyuncu, oyun bilgisi açısından belki Melo’dan da ileride olabilir. Bu yüzden sakatlıklarla sık sık karşılaşan Hamit’in pamuklara sarılıp saklanması gerekiyor.

Yılın sürprizi olabilir

Elde bir ihtimal daha var. O da en son akla gelen: Dzemaili. Zannedildiği kadar kötü bir oyuncu değil. Hatta vasatın bayağı üzerinde. Ancak içine düştüğü ruh hali, yabancı sınırlamasının onu dışarıda bırakması, çözümsüz bir krize yol açtı. Şimdi Melo yokken, yabancı sınırı biraz olsun rahatlayacak ve Dzemaili vazgeçilmez olduğunu hissedebilir. Eğer bu mesaj ona doğru şekilde verilebilirse, İsviçreli yılın en büyük sürprizi olabilir.

YORUM YAZ