MENÜ

Çok zor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hatta kaleyi hiç düşünmeyen, düşünse de gidemeyen Fenerbahçe orta sahasının unsurlarından biri olan Raul’a asist bile yazılmaz kanımca...

İlk yarıda Balıkesir kalesini bulan ilk ve son topun (şut değil) da gol olduğunu eklemek lazım böylece...

Kemal hocanın oyun planı savunma yönünde Ertuğrul Sağlam’ınkinden uyarlanmış. Kalabalık orta saha, Gökhan ve Caner’i orta sahadan itabaren duble markaja alma üzerine kurulu bir oyun bu. Fenerbahçe orta saha üçlüsü driplingden eksik olduğu için bu duvarı geçmek iki senedir Caner ve Gökhan’a ait bir görev. Bunu engelemeyi başaran iş çözüyor. Dün de böyle oldu. İsmail Kartal ısrarla pasla çıkmaya zorlayınca takımı duvarı yıkamıyor. 2. bölgeden 3’e geçerken Webo’yu görmek onu duvar olarak kullanmak da mümkün olmuyor bu kalabalık orta saha karşısında. Webo da Emenike gibi kayboluyor.

İsmail Kartal’ın büyük çıkmazı...

Balıkesir’de eksik kalan kontra yönü oldu. Bursa ve Eskişehir oyunun bu yönünü de çok iyi uygulayarak Fenerbahçe’yi çok zorlamıştı. Gökhan’ın güçsüzlüğü birebir kaldığında dahi Bekir’i geçmeyi denemeyişinin de anlattıkları var. Orta sahası aynı Fenerbahçe gibi kontra planından ve gücünden yoksun. Alanzinho ve Sercan hiç beklerin arkasına kaçamadı. 70’den sonra yapılan değişikliklerle Fenerbahçe kalesine yaklaştılar. Buna Kuyt ve Emre’nin bitip çıkışları da yardım. Görece delici Alper ve sigorta Selçuk’un oyuna girişiyle bu kez Fenerbahçe orta sahası teknik açıdan yerlere düştü. İsmail Kartal’ın büyük çıkmazı bu. Avantajı ise Balıkesir’in bunu cezalandıracak gücünün olmayışıydı. Bu oyunlar Fenerbahçe’nin zirveye tutunması zor. Balıkesir’in lige tutunmasıysa çok daha zor.

YORUM YAZ