MENÜ

Çok değerli transfer!

Abone Ol Google News

Her ne kadar her şey çok kapalı gitse de bildiklerimiz şunlar:

Haberin Devamı

1- Sörloth eğer önümüzdeki sezon maçların yüzde 50’sinde oynarsa otomatikman 6 milyon Euro’ya Trabzonspor oyuncusu olacak. Ancak o andan itibaren de 9 milyon euroluk çıkış maddesi devreye girecek.

2- Dolayısıyla bu anlaşma devre arasına kadar devreye girebilir ve o ondan itibaren de oyuncu istediği yere 9 milyona gidebilir. Trabzonspor için de C. Palace için de en iyi senaryo bu değil.

3- Sörloth bu yola gidip yüksek imza parası alabilir ama bunu yapmıyor. Bu anlamda dürüst davranıp hemen ayrılmak istiyor.

4- Bunun olması için Trabzonspor’un Crystal Palace’tan izin alması gerekiyor. Ve burada iki kulübün parayı nasıl paylaşacağı konusu tartışmaya açılıyor.

İstenilen rakama çıkılacak gibi

Sörloth’un mükemmel millli takım performansıyla sezona başlamış olması ve Red Bull Leipzig gibi bir genç parlatma markasının devrede oluşu da fiyatı yükseltiyor. Dolayısıyla iki kulüp eğer soğukkanlılıkla masaya oturmuşsa herkesin istediği rakama çıkılacak gibi… Üst düzey santrfor az çıkıyor. Haaland’ın gittiği parlak yol, Muriç’e Serie A’da biçilen değer de ortadayken bu transferin Bordo - Mavililerin istediği şekilde sona ermesi beklenmeli.

Haberin Devamı

Evdeki hesap çarşıya uymadı

Tabii burada geçen Aralık’ta Başkan Ağaoğlu’nun ‘Neden 6 milyonu şimdi vereyim parayı faize koysanız 2 sene sonra 8-9 milyon geri alırsınız’ açıklamasını da hatırlamak lazım. Pek evdeki hesap çarşıya uymadı. Ne Euro’nun ne Sörloth’un değeri anlamında. Ancak yine de bu transfer hem karlılığı hem de ligin 2. şans arayan oyuncular için sahneye dönüşmesi anlamında değerli olduğunu söylemek lazım.

YORUM YAZ