MENÜ

Büyük iş

Abone Ol Google News

Şenol Güneş’in ‘set savunmasında beni geçemezler’ fikri Deschamp’ı Ben Yedder’le başlayıp ince işlere yönelmeye itti. Matuidi ve Sissokko’yla hücumu genişlettiler. Coman ve Griezmann ise hücum dinamiğini sağlayan hareketli oyuncular oldu. Çıkamadık. Tolisso arkadan oyunu iyi organize etti. Varane ve Lenglet 20’den sonra bizim yarı sahaya rahatlıkla geçecek ve orada pas yapacak kadar oyuna hakim oldular. Okay, Mahmut, İrfan ve Ozan’ın görev tanımlarını anlamak zordu. 2 çok iyi stoperimizin önünde 4 stoper daha vardı sanki. İyi daralttık ama iyi açılamadık. Açılamayınca da doğal olarak pozisyonlar verdik. Mert güvenilirdi. Merih ve Çağlar da sağlam durdular. 2. yarıda Hakan oyunu değiştirdi. Burak gününde olsa hem onu hem kendisini kahraman yapabilirdi. Fransa risk aldıkça alanlar açıldı ancak pek yararlanamadık. Ama geri düşmüşken yeniden dengeyi sağlamak gerçekten büyük iş oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bundan önceki son 4 organizasyonda 3-4 bandına sıkışmıştık. Şimdi lideriz. Tesadüf mü? Yoksa Şenol hoca mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Mert oyunu tuttu. Çağlar ve Merih’ten mükemmel destek aldı ancak oyunu her anlamda dengede tutan adam kalecimizdi. Mert bitmek üzere olan bir kariyerden dev bir performans çıkarıyor. O gerçek bir spor fenomeni.

Maçın olayı

Gruptaki yediğimiz 3. gol de duran toptan geldi. Bu grupta 2 Fransa maçı yaptıktan sonra akan oyunda gol yememiş olmak inanılmaz. Gerçek bir taktik başarı. Aynı zamanda savunma oyuncuları için de bireysel zirve işler. Bu kadar genç bir savunma ile bunu yapmak çok güzel.

Kısa mesaj

Santrfor havuzumuzun genişlemesi lazım.

YORUM YAZ