MENÜ

Büyük değişim gerekiyor

Abone Ol Google News

Galatasaray sahada bir temel direk eksikliği çekiyor. Dünkü 11 oyuncunun hemen tamamı başka kombinasyonlar içinde bu takımda yer alabilir. Ama 11’i aynı anda sahaya çıkınca pek olmadı. Muslera, Lemina gibi güvenilir merkez performanslara, Falcao hatta Onyekuru gibi performans vermese de varlığıyla tehdit yaratan isimlere ihtiyaç var. Dün en çok bu durumun sıkıntısını yaşadılar. Misal, yenilen gole bakın...

Haberin Devamı

Muslera o pası vermez

Muhtemelen Muslera olsa o pası Emin’e o sıkışıklıkta vermezdi. Ve muhtemelen o pası Okan’dan alan Luyindama olsa o topu o şekilde tehlikeli bölgeye atmazdı. Okan ve Emin, Galatasaray’da oynarlar. Bunda şüphe yok. Ancak şimdilik tecrübelilere dokunarak... Sarı-Kırmızılılar dağınıktı. Seri’nin basit top kayıpları ve savunmanın iki kanadında özellikle Linnes’in bölgesinde yaşanan direnç sorunu Emin’i çok zorladı. Ankaragücü bu alanı çok iyi kullandı. Kulüp tarafından kadro dışı bırakılan Rodrigues sahada olsa Galatasaray’ın işi çok daha zor olabilirdi.

Ağır kaldılar

1-0 sonrası ev sahibi geri çekilince oyun tamamen Galatasaray’a geçti ama Emre ve Adem’in yavaş düşünerek, ağır kalarak oyanamaları Ankaragücü savunması aşmalarını çok zorlaştırdı. Bu kadar enerji harcarken, hiç tembellik etmezken bu kadar eksik kalmak hem plan hem de sahadaki oyuncuların toptan yeterliliği hakkında çok şey anlatıyor. Önümüzdeki yıl için büyük değişim gerekecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ