MENÜ

Bence olmuyor

Abone Ol Google News

Fenerbahçeli oyuncular yüzde 150’yle oynayıp yüzde 50’lerini verebiliyorlar. Bunun kadro mühendisliği ile ilgili nedenleri var. Bunun teknik takıntılar ile ilgili sebepleri var. Bunun vaat edilen yönetici standardında değil, aşırı tutkulu taraftar gibi davranmaktan kaynaklanan sebepleri var. Takıntılar, gerginlikler. Fenerbahçe’ye yeni bir şeyler kurdurmuyor bir türlü. Fenerbahçe 3’lü savunma oynar, bunda sorun yok. Ama 3’lü savunmadan başka bir şey oynamaz diyorsanız bu sorun; Misal, Gustavo savunma oynamak istemiyor. Fenerbahçe orta sahasının da 1 numarası. Peki en sıkışık anlarda neden orta sahadan alınıp savunmanın merkezine konuyor? Hem de yerini dolduracak kimse yokken.

Haberin Devamı

Valencia neden yedek?

Neden ideal ekip sahada değilken ve bu iki elle tutulur gerçek varken ısrar ediliyor? Baskıdan, rakipten etkilenmeyen yegane oyuncu Valencia neden yedek oturuyor? Ortaya çıkan şu: Serdar Dursun ve Valencia’nın yanında bu dizilişte Mesut/Pelkas/Rossi’den biri oynar. Bunu yapmazsanız, herkes her şeyi fazlasıyla yapıp mümkün olanın yarısı kadar performans alıyor. Ancak asıl önemlisi ruh hali. Fenerbahçe sürekli olarak kendisini krize sokuyor. Kulüp hariç TFF; hakem, medya, herkes hatalı deyip her sene kadroyu ve hocayı değiştirirsen olmuyor.

Haberin Devamı

Son çıkarılan yangın...

Ya her şey iyi giderken -iki sene önce bir Alanya maçında olduğu gibi bir kural hatası- mevzu çıkarıp enerjisini oraya yönlendiriyor. Olmuyor... Ya da geçen seneki anlamsız Mesut imzası gibi bir iş yapıyor... Yine olmuyor. Bu sene de belki en doğru yapıyı kurmuşken geçen hafta çıkarılan yangın. Kim’in -gerçekten saçma bulduğum kırmızısı sonrası yaratılan ruh hali. Bu ruh halinin üzerine Pereira’nın, "Bizden sizin sandığınız olmaz" ana fikirli Antwerp açıklaması. Böyle oluyor mu? Bence olmuyor.

YORUM YAZ