MENÜ

Baskı & Kontrol

Abone Ol Google News

Fransa’ya yenilmedik. Elemelerde sadece 3 gol yedik. Sonrasında Hollanda’ya 4 atıp, Almanya’yla da berabere kaldık. Avrupa’nın tepesinde kendimizi test ettik. İtalya ise 2018 Dünya Kupası’na katılamayışı sonrası ciddi bir arayışa girdiği. Mancini 70’e yakın oyuncu denedi. Bunu yaparken de 30 puanla tulum çıkardılar. Ancak üst düzey testleri bizim kadar yaptıklarını söylemek zor. -İtalya’nın Verrati’nin sakatlığına rağmen olağanüstü bir orta saha ve hücum ekibi var. - Savunmadan top yaparak çıkıyorlar ve burada baskıya karşı zaman zaman kırılganlar. Çünkü ön taraf kadar üst düzey bir uyum ve kaliteleri yok.

Haberin Devamı

Okay uyanık olmalı

Biz Hollanda ve Fransa’ya maçın başında yaptığımız baskıyı tekrarlayacağız. Başarılı olursak imkan çıkar. Ama bu baskıyı kırdıklarında hızlı ve seçeneği fazla bir geçiş oyunu örneğiyle karşılaşırız. İyi dönmemiz, ne zaman baskı ne zaman kontrol oynayacağımızı iyi planlamamız gerekiyor. -Duran toplarda uzun savunmacıları dikkati çekse de İmmobile ve Belloti’nin yanı sıra orta sahaları da çok iyi kendilerini unutturup şans buluyorlar. Aslında bize benziyorlar. Bu kanat akınlar için de geçerli, kanat beklerimizin ve Okay’ın çok uyanık olması lazım.

Haberin Devamı

Güneş'in asıl hedefi...

Penaltı olursa Jorginho kullanır. Uğurcan’ın köşe seçmek yerine onu beklemesi lazım. Çünkü o kaleciye göre atıyor. - Nacizane, Donnaruma’nın iyi bir kaleci olmasına rağmen kalitesinin üstünde bir imajı ve güveni olduğunu düşünüyorum. Bunu avantaja çevirmek lazım. -Bugüne kadar hiçbir büyük organizasyonda ilk maçı kazanamadık. Geçen şampiyonada Portekiz gruptan bizim de aldığımız 3 puanla çıktı. Yani averaj önemli. Ayrıca 2. olarak çıkmamız halinde görece daha kolay bir yola girebiliriz. Kötü bir sonuçta enseyi karartmamak lazım. Son olarak. Güneş’in asıl hedefi, söylemese de Dünya Kupası’nı kazanmak. Bunu yapabileceğini düşünüyor. Bu şampiyona aslında bir hedef değil bir araç.

YORUM YAZ