MENÜ

Aslan net favori

Abone Ol Google News

Konuk ekip, oyun karakterini tam olarak oturtamadı. Bu şartlarda Sarı-Kırmızılılar, net favori. Ayrıca eksikler ev sahibini etkilese de, sahaya çıkacak ilk 11 için bu durum sorun olmayacaktır.

Haberin Devamı

Henüz oyun karakterini tam oturtamamış 2-3 takımdan birisi Kayserispor. Kuşkusuz Samet Aybaba belli bir tamirat yapacaktır. Ancak bu kadar çabuk değişiklik sağlayabilir mi? Kayseri net gol pozisyonuna girme konusunda ligin en kötü 3. takımı (6). Sadece 4 gol atarak tarihlerinin en kötü sezonunu yaşıyorlar. Galatasaray ise ligde rakiplerine net pozisyon verme konusunda Konyaspor’dan sonra en iyi takım. Bu şartlarda Galatasaray net favori ama eksiklerin onları bir çok anlamda etkilemesini de bekleyebiliriz.

Seçenekleri daraltıyor

Testleri pozitif çıkanlar ve sakatlar, Terim’in seçeneklerini daraltıyor. Kalede Okan olmayacak. Her ne kadar tartışsak da alan boşaltma hücum hareketliliği konusunda önemli olan Belhanda da yok. Takımı farklılaştıran hareketli ön dörtlüden sadece Feghouli sahada olabilecek. Diagne’yle oynarken oyun değişiyor. Onunla santrforlu oyun, Falcao’yla 4 hareketli oynayabiliyorsunuz. Donk, Marcao’yla savunma göbeğinde sorun çıkarmaz. Galatasaray’da gerçekten temel çok eksik var. Ancak sahaya çıkacak ilk 11 için bunun, sorun olacağını sanmıyorum.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Fatih lige iyi başladı ama duygusal olarak Okan’ın gerisinde kaldı. Şimdi yine görev onda. Hataları altında ezilmeden hemen oyuna dönebilirse sorun yaşamaz. Zaten rakip, kaleye çok zor gidiyor.

Ön plana kim çıkar?

Akbaba ve Kılınç’ın performansları temel olarak belirleyici olacak. Hücum yönünde tek pas oyununda Feghouli’ye ayak uydurmalılar. Hatta defansın yükü alarak onu rahat ettirmeliler.

YORUM YAZ