MENÜ

Aşırı yorgunluk...

Abone Ol Google News

Sosa’nın yokluğunda Trabzonpor’un orta saha senkronu biraz farklılaşıyor. Nwakaeme’nin yokluğunda ise önde top tutma konusunda biraz sorun çıkıyor. Ancak Bordo-Mavililer’in çok yönlü hücumgücü için bu dün son dakikalara kadar büyük bir sorun yaratmadı. Abdülkadir Ömür, Ndiaye, Parmak orta sahası çok hızlı alan boşaltıp Ekuban ve Sörloth’u çok çabuk akına çıkardılar. Eğer Guilherme de misal Novak ve Pereira kadar bu oyuna uyumsağlayabilse daha fazlasını da bulabilirlerdi. Bu olmayınca Alanya özellikle ilk yarının sonu ve ikinci yarının başında iki savunma kanadının arkasına sarkarak net şanslar buldular.

Haberin Devamı

Maçın sonunda da Alanya’nın plansız bir baskısı vardı. Erce ve Badou direnç noktasıydı. Ama Hosseini’nin atılışı Ömür’ün ve Parmak’ın yorulmaları giren oyuncuların etkisizliği orta saha direncini düşürdü. Trabzonspor böyle oynadığı maçları hücumçeşitliliği sayesinde kazanmayı hep bildi. Ancak dün çok yoruldular. Yine de Bakasetas gibi özel bir adamkarşılarında olmasa istediklerini alabilirlerdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Novak santrfor oynar mı?

Maçın starı

N’Diaye 3 kişilik oynadı. Orta sahada iki yönlü çok iş yaptı. Gerçek anlamda bir savaşçıydı. Bu kadar çok kulüp değiştiren bir oyuncunun bu kadar adanmış bir şekilde oynaması takdire şayan bir durum. Gerçek bir profesyonel ve hep hazır.

Maçın olayı

Bakasetas ligin hakkı en az verilen oyuncularından biri. İlk yarıda attığı 3 öldürücü pas, ikinci yarıdaki şut denemeleri. Ve son dakikada işi değiştiren şutu. Golü bulmasa maçın olayı Erce’nin oyuna girip oluşturduğu direnç olacaktı. Bu golle iki oyuncunun perfomanslarını eşit seviyede anmalı. Oyunu güzelleştirdiler.

Kısa mesaj

Trabzonspor belki de son yılların en az stresli şampiyonluk adayı onlar. Hiçbir gerginlikleri yok. Bu genel anlamda büyük bir avantaj. Ancak dün sonlara doğru biraz strese ihtiyaçları vardı sanki. Bira fazla rahattılar.

YORUM YAZ