MENÜ

Adana'da 5.2'lik deprem

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Adanaspor orta sahaya hakim olmak isteyerek oyuna başladıysa da Gazişehir Tugay, Jefferson ve Gökhan’la alan oyununu iyi oynayarak ev sahibine çok imkan vermedi. Belki Adanaspor Bahattin Köse’yle buldukları pozisyonu değerlendirebilmiş olsa kazanılacak güvenle oyunu istedikleri şekle getirebilirlerdi ama bu olmadı. Sonrasında yaşanan ligin 2. yarısında hemen her maçta yaşanan krizin daha yoğun bir şekilde ortaya çıkmasıydı. Savunmada korkunç yerleşim ve müdahale hataları üst üste geldi. Savunmada çözüldüler. İlk golde Gökhan Alsan’ın akıcılığını övmek görevimiz.

Bu kadar hata olursa

Öte yandan Adana savunma göbeğinin birbirine dolanması kabul edilebilir değil. Gökhan çok seri bir dönüşle kapıyı açtı. Sonrasında ev sahibinin 4 maçtır süregelen kötü gidişi psikolojiyi etkiledi. 2 ve 3. gollerde de benzer savunma yerleşim ve hamle hataları rol oynadı. Adana çok uğraşıp zor pozisyon bulurken Gazişehir sadece doğru durarak rakibin ikramlarını değerlendirdi. İkinci yarıya girerken Osman Özköylü’nün Kalu-Emre Can değişikliği doğru bir hamleydi. Oyunu daha ön alanda oynamaya çalıştılar ancak akında genişlik sağlayamadıkları için pozisyon bulmaları kolay olmadı.

Kesintiye rağmen


Gazişehir kendi sağ kanadını kullanarak, iyi çıkarak farkı 4’e getirdi. Adanaspor’un sonrasında farkı 2’ye indirişi kendi çabalarından çok konuk ekibin rahatlamasındandı dersek yanılmış olmayız. Elektirk kesintisi sonrası kendilerine gelip 5. golü buluşları da bunu doğruluyor.

YORUM YAZ