MENÜ

3 puandan fazlası...

Abone Ol Google News

İlk yarıda Göztepe’nin Gassama ve Serdar Gürler’le işlediği sağ kanadıyla Onyekuru ve Linnes’in düellosu bu zemin için 5 yıldızlı performanslardı diyebiliriz. Serdar’ın büyük bir incelikle işlediği akınlarda özelllikle topu terse çevirişlerinde sahada Yasin olsaydı diye düşünmeden edemedim. Halil kuşkusuz bir dinamo ve enerjisi hiç bitmiyor ama Yasin’le skor daha mümkündü. Galatasaray’da Feghouli ve Onyekuru yüksek formda. Belhanda’nın yokluğu ve zemine alışamama Galatasaray orta sahası için 2. yarının başı dışında hep sorun oldu. Savunmada da hatalar yaptılar ama Marcao kaya gibi sert durunca, Göztepe hücumu da fazla hata yapınca ayakta kaldılar. Her ne kadar Sinan’la galibiyeti bulmuş olsalar da baskı yenen dakikalarda uzun oynanan bir oyun ve belki de Donk’un santrfora alınışını bekledim. Belki skor gelmese Terim bunu deneyecekti. Bu şartlarda Galatasaray için bu galibiyet 3 puandan fazlası anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bülent Yıldırım’ın çaldığı penaltıda Jeromu’n Maicon’un omzuna eliyle bastırması faul değil mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Marcao 2 maçlık performansı sonrası savunma göbeğinde 1 numarayı aldı. Sert, ayağı iyi ama asıl önemlisi çok kararlı ve olgun. Maicon’un performası ise soru işareti...

Maçın olayı

Zeminin kötülüğü sadece ağırlığıyla alakalı değil. Dengesizliği de zorlayıcıydı. Oyuncular adapte olmakta zorlandı. Onyekuru, zemin normalmış gibi driplingleriyle oynayınca net şansları harcadı. Muslera da bu sebeple gereksiz risk aldı. Maçın kaderi, kadersizliği buydu.

Kısa mesaj

2 direkten dönen top, kaçan penaltı ve fazlası. Şampiyonluk böyle maçlarla gelir.

YORUM YAZ