MENÜ

Zavallı Kalli!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kurt hoca, tilki gibi akıllı, tecrübeli, Türkiye’yi, Türk insanını, Türk futbolcusunu iyi tanır, Galatasaray’ı yine şahlandırır diye Sarı - Kırmızılı ekibin başına getirildi Karl - Heinz Feldkamp...
Alman ya! “Disiplinlidir, kimseye taviz vermez, yavaş yavaş kabuk değiştirmesi beklenen Galatasaray’da kimsenin gözünün yaşına bakmaz, “Operasyonu” en iyi yönetebilecek kişidir O” diye göklere çıkarıldı.
Tamam çıkarılsın! Hakediyor zaten bunu! Galatasaray hala! lider. Ligin en az mağlup olan ve en çok kazanan takımı yine Galatasaray.
Ama el insaf, bunları yaparken, Türk insanını aşağılama olayını bırak! Göreve geldiğin günden beri, her yaptığın basın toplantısında, her maç sonrası açıklamalarında suçlamaları bırak, bahaneleri bir kenara at, biraz da aynaya bak!
Şimdi diyeceksiniz ki “Galatasaray, Leverkusen’den 5 yedi, lige demir atan Kasımpaşa’ya Sami Yen’de teslim oldu, acımasızca eleştiriyorsun Kalli’yi”... Ama bu doğru değil. Ben dersimi çok önceden çalıştım, bu yazıyı da 1 hafta önce yazdım, bekledim.
Feldkamp, Galatasarayla imza atmadan önce kendisiyle ilk ben telefonda görüşmüştüm. İstanbul’a geldiğinde benimle konuşacağını söylemişti. Söz vermişti. Ama onun sözüne artık inanmıyorum. Mutlaka 4 transfer yapılmasını istiyorum dedi, sonra Türk insanına, Türk basınına çalım attı, dalga geçer gibi “Şaka yaptım” sözünü sarfetti. Bakın adama ya! Yaşı gelmiş 75’e! Bizimle dalga geçiyor.
Neyse konunun özüne dönelim. Diyorum ki, Türkiye Süper Ligi’nde 23 hafta geride kaldı. Galatasaray çoğu zaman iyi oynadı, zaman zaman da kötü oynadı ancak Kalli hep Türk insanının, Türk futbolcusunun gururuyla oynadı! Ve kimsenin şimdiye kadar itirazı olmadı! Olanların başına neler geldi neler. Zavalli Kalli, biliyorsunuz yine manevrasını yaptı, asla affetmem dediği Sabri’yi Leverkusen’de cankurtaran diye sahaya sürdü... 13 kez operasyon yaptı, 24 kez geri adım attı!
Unutmadan size açıkça belirtmek isterim ki, Kalli bu vurdumduymaz ve dengesiz tavrını Almanya’da sergilese, özellikle de Alman basını ile ilişkisi bu şekilde devam etmiş olsa, inanın ne gözünün yaşına bakılır - ne gerçek yaşına, bileti 2-3 haftada kesilirdi!

YORUM YAZ