MENÜ

İyi, kötü, çirkin

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bunlar tabii ki harika. İYİ şeyler, güzel şeyler de, imaj ne durumda. Türk Futbolu'nun imajı! UEFA, FIFA ve diğer güçlü futbol ülkeleri karşısında durumumuz nedir? Başarılarımız yeterli mi? Turnuvalarda neden yokuz, şampiyonalara istikrarlı bir şekilde gidemiyoruz ve bizleri, hakkını yemeyelim mükemmel bir şampiyona başarısı gösterdiler, Cüneyt Çakır ve ekibiyle avutmaya çalışıyorsunuz...

Neyse dedik ya, adı üstünde, mali genel kurul. Ama Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu durur mu hiç; Yine çıktı kürsüye, mükemmel başladığı konuşmasını bana göre çok KÖTÜ bitirdi... Sayın Başbakan'a kendilerini şikayet edenleri dalkavuk ve simsarlıkla suçlarken belki de şunu unuttu: Yahu şimdi suçladığım bu adamlar da bana demez mi “Trabzonspor’a başkan olduğunuzdan beri sayın Başbakan'ın hiçbir mitingini, toplantısını kaçırmıyorsunuz. Bu nasıl iş...”

Vukuatsız bir Genel Kurul’u geride bırakacağımızı düşünürken, toplantı sonunda Türk Futbolu’nun önemli 2 başkanı gereksiz bir tartışmanın da içine girdiler. Hem de kameralar önünde. Bu da dünün en ÇİRKİNİN fotoğrafıydı. Gerçi hem Otyakmaz hem de Hacıosmanğlu şike ve teşvik davasını ne kadar konuşurlarsa konuşsunlar, Türk Futbolu’nu yönetenler o davayı sümenaltı etti de bitti bile!

Kısacası yeni sezonda yeni bir film vizyona girecek ve bu ülkede namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça, Türk Futbolu’nda hiçbir şey değişmeyecek.

YORUM YAZ