MENÜ

Güzel Adam...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bilic röportajımız, öncelikle iyi ve sağlam bir ilişkinin sonucudur. Hırvat hoca güzel bir adam ve iyi bir insandır.Tüm anlattıklarını da samimi bir şekilde ifade etmiştir. Vedalaşırken bize sımsıkı sarılan bu adamı hep seveceğiz.

Karşıya güven vermek

FANATİK okuyucularının 2 gündür beğenerek okuduğu Slaven Bilic röportajından bahsetmek istiyorum. Baştan ifade etmeliyim ki, her şey iyi ilişki ile başlıyor. Gün geçtikçe zorlandığımız mesleğemizde hep iyi ilişkiler içinde olmaya çalıştım. Herkesle: yerlisi, yabancısı, genci yaşlısı. Karşı tarafa güven vermek önemli, güveni hissettiğinde sana her türlü ‘açılıyor’ insan... İtiraf etmeliyim, Slaven Biliç ile gerçekten çok özel ve güzel bir ilişkimiz var; Başından itibaren. Çünkü Beşiktaş’a gelmeden önce kendisiyle zaten tanışıyorduk, ortak arkadaşlarımız vardı.

Lokum ve kaymak

Röportaja gelince. İstanbul’dan özel olarak FANATİK ekibi tarafından uğurlanan Bilic, son buluşmamızda bizleri en kısa sürede Ada’ya beklediğini, mutlaka güzel bir karşılaşmada misafir edeceğini belirtmişti. Fikstür çekildikten sonra Chelsea maçını uygun gördüm, Bilic de tüm ayarlamaları yaptı. Taraftarın arasında mükemmel bir galibiyete daha tanık olduk (2-1). Bir gün sonra da tesisleri ziyaret ettik. Tunç Kayacı’nın Afyon’dan aldığı özel lokum ve ‘Güzel Adam’ın çok sevdiği kaymakla antrenman sahasını ‘bastık’.

Yardımcılarına bıraktı

Antrenmanı yardımcı ekibine bıraktı, kendisi bize yaklaşık 2 saat ayırdı. Her zamanki samimiyetiyle sorularımızı yanıtladı fakat birlikteliğimiz daha çok sohbet ortamında gerçekleşti, tıpkı İstanbul’da olduğu gibi. Bilic’i tartışabilirsiniz, iyi bir teknik adamdır, değildir ama bana göre Bilic güzel bir adam, iyi bir insandır. Tüm anlattıklarını içten söylemiştir, birkaç konuya da tabii ki yazılmamak kaydıyla değinmiştir, fakat söylediklerinde mesajı açık ve nettir.

Sımsıkı sarıldı

Bilic belki şu an iyi niyetinin karşılığını İngiltere Premier Ligi’nde de alıyor. Biz kendisine inandığımızı, daha fazla başarılara imza atacağını söyledik. Vedalaşırken, birbirimizi sarıldık, geldiğimiz için çok mutlu olduğunu o sımsıkı sarılmasından anladım. Bilic’i hep seveceğiz, sık sık ziyaret edeceğiz, yalnız bırakmayacağız...

Bilic’ten akılda kalanlar

-Beşiktaş’ın başındayken İngiliz takımlarına karşı aldığımız sonuçlar sebebiyle West Ham United beni takımın başına getirdi.

-Şenol Güneş müthiş bir iş çıkarıyor. Şu an Beşiktaş’ı izlerken keyif alıyorum. Şampiyon olmasını istiyorum.

-2 yılda 8 derbiden birinden galip ayrılamamamızın nedenini hâlâ düşünüyorum ama bulamıyorum.

-Atiba benim dönemimde takımın en önemli oyuncusuydu. Unutamadığım maç ise Tolgay’ın golüyle Liverpool’u İstanbul’da 1-0 yendiğimiz mücadeleydi.

-Oğuzhan bana göre Türkiye’nin en yetenekli futbolcusu. Gökhan Töre’yi ise West Ham’a çok istedim. Belki bu iş gelecekte olur.

-Teknik direktör Fatih Terim şanslı evet ama çok cesur. Ona ve Türkiye’ye Euro 2016’da başarılar diliyorum.

-Chelsea maçının hakemini maçtan 1 saat önce öğrendim. Türkiye’de futbol çok ciddiye alınıyor. Bazı TV programları, futbola zarar veriyor.

-Galatasaray’ın hocası Hamza Hamzaoğlu’nun soğukkanlılığına bayılıyorum. Başarılarına bakıyorum ve onunla gurur duyuyorum. Gerçekten cool bir adam.

-Fenerbahçe’nin şu anki eksiği kimlik. Geçen sezon takımı toparlayanlar sahadaki Türk isimlerdi. Bu sezon çok büyük yıldızlar alındı ama güçlü bir kimlik yok.

YORUM YAZ