MENÜ

Akıllar ligde...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Önceki gece kar ve tipi vardı, fakat zemin o kadar temizdi ki, gözlerimize inanamadık; meğer Dinamo Minsk Stadı’nda alttan ısıtma varmış. Bizim stadlarda da olsa keşke. Konya’da, Sivas’ta hatta İstanbul’da kar temizleyicilerin halini görünce, üzülüyor, kıskanıyor insan...
Teknik heyetin ‘Sürpriz bir kadro düşünüyoruz, hem Milli Takım’da fazla şans bulamayan hem de kendi kulüplerinde şans verilmeyen oyuncularla mücadele edeceğiz Belarus karşısında’ açıklaması sanki tamamen gerçekleşmedi: EURO 2008’de takımın iskeletini oluşturabilecek Servet, Aurelio, Nihat, Hamit ve Tuncay gibi “As” oyuncular vardı ilk 11’de. Ha... Bir de stoper Ceyhun Gülselam vardı Unterhaching’den. Yeni gurbetçi, gayet başarılıydı. Sochaux’tan golcü Mevlüt girdi. Fena değildi. Belki de Terim’in kafasını karıştırdı bu ikili... Belirtmeliyim. UEFA’ya verilecek 23 kişilik liste için son tarih 28 Mayıs!
Maça dönelim: Evsahibinin karşılaşma boyunca gerçekleştirdiği ani çıkışlar, tek paslar, organize hızlı ataklar bizde panik yaratsa da fazla pozisyon vermedik Belarus’a. Buna rağmen maçın kontrolünü bir türlü ele geçiremedi Ay-Yıldızlı futbolcular. Bu hazırlık sınavı Terim’e ilerisi için nasıl yardımcı oldu bilinmez, ancak açıkça belirtmeliyim ki, millilerimizin aklı lig yarışında. Bunu da gayet normal karşılamak gerek. Fakat Portekiz, İsviçre ve Çek Cumhuriyeti’nin yer aldığı gruptan çıkmamız için bu oyun kalitesinin çok ama çok üzerine çıkmamız gerek!

YORUM YAZ