MENÜ

Yeni seriye 5 gol

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe son haftalardaki hedefini belirleme açısından, önemini bilerek Kayseri’ye geldi. Avrupa hayalleri kuran ev sahibi ekip ise cezalısı ve sakatı fazla bir şekilde maça başladı. Tamamen dolan Kadir Has’ta ilk atak Kayserispor’dan geldi. 5’te Mendes ile başlayan atakta Deniz’in şutu isabetsizdi. 8’de Fenerbahçe ilk atakta golü buldu. Topal’ın uzun pasıyla buluşan Soldado, Kana-Biyik’ı ekarte etti, şutladı ve tabelayı değiştirdi: 0-1.

Deivid’e gönderme!

12’de Soldado’dan pası alan Aatif’ın uzaktan füzesi, Şampiyonlar Ligi’nde Deivid’in Chelsea’ye attığı golü hatırlattı, o maçın tarihi ise 10 sene evvel bugündü: 0- 2! 28’de Umut’un uzaktan şutu cılız olunca, Sumudica çıldırdı! 44’te Giuliano müthiş pasla topu Soldado’ya aktardı, İspanyol futbolcu şutladı, genç Vedat’dan dönen topu yine o tamamladı durumu 3-0 yaptı, devreyi kapattı!

Deplasmanda farka koştu

53’te Hasan Ali ile başlayan atakta Aatif’ın kaleye çektiği şut, Levent’e takıldı. Bir dakika sonra Soldado’dan önce Kucher’in müdahalesi Vedat’ı 4. golden kurtardı! 58’de Güray’ın büyük hatasını affetmeyen Dirar, Şener’i gördü. Başarılı oyuncu çaprazdan şutladı, skoru 4-0 yaptı, maçı kopardı! 84’te Oğuz Kağan uzaktan şutladı, genç Vedat kalesindeki ilk kurtarışını yaptı ama 2 dakika sonra Giuliano’dan 5. golü yedi: 0-5. Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe zor fikstür periyodunu tamamladıktan sonraki ilk maçında farkı buldu. Kalan haftalarda rakiplerinin birbirleriyle oynayacak olması, kazanırsa avantajı olacak. Kayserispor ise kendine yakışmayan bir futbol oynayarak cepten yemeye devam etti. Taraftarı ise sahaya yabancı madde atarak takımını PFDK’nın önüne itti.

YORUM YAZ