MENÜ

Sonuna kadar...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Cezası biten Aatif ile birlikte Aykut Kocaman tahmin ettiğimiz gibi önde Soldado ile maça başladı. Maçın daha ilk dakikasında Dirar ile gelişen atakta Giuliano Sivas kalesine çaprazdan şutladı, Ali Şaşal iyi yer tuttu, kapattığı köşeden topa sahip oldu. 7’de kulübeden gelen ‘KOCAMAN’ isyan dikkat çekti. Skrtel - Kone mücadelesinde Ali Palabıyık’ın Skrtel’e gösterdiği sarı kart Fenerbahçe kulübesini karıştırdı.

Aatif’ten düzgün vuruş

15’te Şener - Soldado verkaçları Sivas kalesinde büyük tehlike yarattı, bir dakika sonra Volkan’ın açıldığını gören Kone’nin uzaktan aşırtması kaptanda kaldı. 24’te Kone’nin pasıyla topla buluşan Bifouma, Topal’a takıldı! 30’da Aatif’ın golü geldi. Hasan Ali’nin pasıyla topla buluşan Faslı futbolcu kaleyi karşısına aldı, düzgün vurdu ve eski takımına golünü attı: 0-1. 34’te Soldado soldan kale önüne ortaladı, Şener’den önce topa Medjani vurdu fark 2’ye çıktı: 0-2! 37’de Soldado tek başına Sivas kalesine yaklaştı, plasesinde top Ali Şaşal’da kaldı. Kalan dakikalarda orta alan mücadelesi vardı, gol olmadı, ilk yarı bu sonuçla bitti.

Robinho golü atsa da...

47’de Medjani, Soldado’yu düşürdü, frikiği Josef kullandı, kaleye giden topu Ali Şaşal uçarak çıkardı. 53’te N’Dinga tek başına ceza alanına girdi, şutunda Volkan defans oyuncusu gibi kademeye girdi, ayaklarıyla tehlikeyi bitirdi! 63’de Aatif inanılmazı başardı, kale dibinde topu dışarı attı! 71’de Bifouma kale dibinde şutladı. Kale önüne giden topa Volkan uçarak blok yaptı! 90+1’de Cyriac’tan topu alan Robinho kale önünde doğru yöne geldi kafayla durumu 1-2 yaptı! Görünen o ki Fener için yarış sonuna kadar devam edecek.

YORUM YAZ