MENÜ

Sıkıntılı süreç başladı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kış ayının final yaptığı bugünlerde Akhisar maçı öncesi, Kadıköy’deki taraftar sayısı hiç şüphesiz Aykut Kocaman ve Fenerbahçe camiasını memnun etmedi.

Kadroda Mehmet Ekici ve Aatif yedek soyunurken, taraftarın sevgilisi Valbuena ilk 11’de sahadaydı. Cezası nedeniyle kulübede olamayan Okan Buruk’un, en büyük güvencesi ise önde oynattığı Seleznov’du. Maç yoğun yağmurla birlikte başladı. 14’te ceza alanına ortalanan topu, Serginho kafayla filelere gönderdi: 0-1.

Akhisar’ın avantajı!

35’te İsla’nın kötü oyununu avantaja çeviren Akhisarspor, Seleznov ile golü bularak Kadıköy’ü çıldırttı: 0-2.

Larsson affetmedi

57’de Aatif ile başlayan atakta Dirar’ın pasında topla buluşan Giuliano’nun yakın mesafeden kafası ile gelen gol umutlanırsa da, 2 dakika sonra Larsson Fenerbahçe’de kaleci sorununun sezon başından beri var olduğunu bir kez daha hatırlatıp, skoru 1-3’e getirdi! 67’de gol yağmuru Aatif ile devam etti. Hasan Ali’den aldığı topa müthiş vurdu: 2-3. Bu golden sonra Akhisarspor futbol değil, zamana oynamaya başladı! Sonucunu da aldı.

Hesapta yoktu

Maç “Yönetim istifa ve Ali Koç Başkan, Fenerbahçe şampiyon” tezahüratlarıyla bitti. Fenerbahçe özellikle İsla’nın gününde olmaması, top kaybetmesi ve buna Kameni’nin de eklenmesi sonucunda hesapta olmayan bir yenilgi aldı. Her şeyin sonu olmamakla beraber birçok şeyin başlangıcı olabilecek bir maç olarak kabul etmek gerekir, ama bu soğuk ve yağmurda maça gelen taraftarlara gerçekten yazık oldu. Akhisarspor ise sezon başından bu yana böyle akılcı oynasa, ilk 10’un değil ilk 5’in içinde olurdu!

YORUM YAZ