MENÜ

Şans ve şanssızlık!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sakatlıklar yüzünden devamlı kadroda değişiklik yapmak zorunda kalan Kocaman ve ekibinin bu haftadaki ekibi zorluydu. Son 6 haftanın yenilmezi Gençlerbirliği için bu maç Antalya ve Karabük’ün rakiplerini yenmesiyle puan sıralaması için 6 puanlık maç haline geldi! 5’te sağ çaprazdan kaleye yaklaşan Jailton’un şutu isabetsizdi. 7’de Fenerbahçe gole çok yaklaştı, soldan Hasan Ali çok sert vurdu, Hopf çeldi, bu topu Soldado direğe nişanladı. 17’de Valbuena’nın kaybettiği topla Ahmet İlhan pozisyona girince gözler Aykut Kocaman’a çevrildi!

Jeneriklik gol!

18’de bu sefer Alper’in şutu direkte patladı. 31’de Valbuena’dan aldığı topla Gençler kalesine bindiren Hasan Ali’nin şutu Kadıköy’de heyecan yarattı. 41’de Oğuz Kaan’ın uzun pasına Soldado kale önünde dokunamadı. 44’te Jailton’un ortasına Dirar’ın ters kafası ile kendi kalesine gol atması direkten dönen toplar akla geldiğinde büyük kısmetsizlikti. İlk yarı bu sonuçla bitti. 46’da Alper, Diallo’dan topu söktü ve uzaktan müthiş vurarak jeneriklik bir gol attı: 1-1

Gençler’in şansı

48’de Valbuena kale önünde şutladı, Ahmet Oğuz’dan net müdahale geldi. 57’de Volkan, Sessegnon’un vuruşunu ayaklarıyla çıkararak maçtaki ilk kurtarışını yaptı! 61’de Uğur’un kaçırdığı topu iyi takip eden Dirar durumu 2-1 yapıp takımını öne geçirdi ve kendini affettirdi. 70’te bu sefer Topal sahneye çıktı! Ters vuruşunda Milinkoviç beraberlik sayısını kaydetti: 2-2. 80’de Fernandao’nun kale dibinde kötü kafa vuruşu Kadıköy’ü isyan ettirdi.

YORUM YAZ