MENÜ

Şampiyonluğa KOCAMAN adım!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başakşehir’in puan kaybetmesiyle Fenerbahçe için bu maç sıra atlama durumuna geldi. Hafta içinde ekonomik zorluklardan dolayı idmana çıkmayan Bursaspor ise Kadıköy’e sıkıntılı geldi. Alper ile maça başlayan Aykut hoca iyileşen Dirar’ı riske etmeyip kadroya almadı. 3’te Batalla’nın kullandığı serbest vuruşta kale önünde Sow’dan önce Neustadter araya girip maçın ilk atağını bitirdi. 17’de Sarı-Lacivertliler gole çok yaklaştı, kale önünde Aatif’ın soldan gönderdiği topa Soldado dokunamadı. 28’de Hasan Ali sağdan ortaladı, Giuliano iyi yükseldi ama kafa vuruşu isabetsizdi.

Kadıköy kahroldu

Bir dakika sonra Batalla’nın şutu etkisizdi. 34’te kaleden açılarak Yusuf’un ayağından topu çalan Volkan alkış aldı ve ağır kalan defansına kaptan fırçasını attı! 38’de Topal’ın kaleye gönderdiği topu çizgi üstünden Ertuğrul çıkardı. Devre bitimine kadar Bursaspor kapandı, Fenerbahçe atamadı, ilk yarı golsüz kapandı. İkinci yarıya Aykut hoca, Valbuena hamlesi ile başladı. 50’de Valbuena ile başlayan atakta Soldado ve Aatif’ın kale önündeki şutları gol olmadı, Kadıköy kahroldu!

Belki de yılın golü

65’te Şener kaçırdı, taraftarlar kaçan gollerden sonra ıslıklamaya başladı. 69’da Fenerbahçe defansı kötü yakalandı, Batalla ile başlayan atakta Furkan müthiş vurdu, Volkan’ın yapacak bir şeyi yoktu: 0-1. 71’de Sow’un ters kafa vuruşu kalecisi Harun’u avladı, durum yeniden eşitlendi: 1-1. 78’de Topal çerçeveyi bulamadı. 90. dakikada Hasan Ali soldan ortaladı, Fernandao, belki de yılın golünü eski takımına attı, maçı da kazandırdı, takımı tekrar şampiyonluk havasına soktu.

YORUM YAZ