MENÜ

Oynamadan 3 puan!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Tahmin edildiği gibi Aykut Kocaman, özür dileyen Volkan’ı kaleye, Aatif’ı 11’e aldı. Alper, İsla ve Valbuena’yı yanında oturttu. 4-1-4- 1 oyun sisteminde oynayan Malatya’da Erol hocanın en büyük silahı 22 maçta 11 golle Boutaib’di.

Volkan kalitesi

5’te Giuliano’nun başlattığı atak heyecan yaratsa da, Murat tehlikeyi önledi. Bir dakika sonra Boutaib’in füzesinde Volkan uçarak gol şansı vermedi, şut ve kurtarış kaliteliydi. 31’de Fenerbahçe’nin kaleye ilk şutu geldi. Hasan Ali’nin kornerinde, Skrtel kafayı vurdu ama gol olmadı! 34’te Dirar şutladı, Topal’ın kafasında Ertaç’tan dönen topu, Neustadter tamamladı: 0-1. 44’tse Giuliano’nun Malatya yarı alanında yaptığı vole maça görsellik getirdi!

Direğe takıldı!

İkinci yarı Malatya’nın arka arkaya atak ve kornerleri ile başladı, ama defans ve Volkan başarılıydı. 59’da Dirar’ın ortasına Fernandao kafayı vurdu, top Ertaç’ın kontrolünde dışarı gitti. 61’de Fernandao tek başına Malatya kalesine yüklendi, vuruşunda top direğe takıldı. Bir dakika sonra Adem’in kafa vuruşunda kaptan müthiş uçarak gemisini kurtardı! 71’de Fernandao-Alper değişikliğinden sonra Fenerbahçe 4-6-0 sistemiyle oyuna devam etti! 90+2’de Giuliano, Alper’in sağdan ortasına iyi yükseldi ve maçı bitirdi: 0-2. Fenerbahçe belki futbol olarak taraftarlarının gözünü doyurmadı ama 3 puanla Kadıköy’e döndü. Bence güzel futbolunu, Galatasaray derbisine sakladı!

YORUM YAZ