MENÜ

Oynadı, ezdi, yenildi, lige döndü

Abone Ol Google News

Ersun Yanal UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kalmak için Harun, Alper ve Ayew’i 11’e alarak çıktı Zenit karşısına... Maç başlar başlamaz Rakitsky’nin atağında Harun gole izin vermedi. 4’te Ozdoev’in vuruşunda Harun’un yapacak bir şeyi yoktu 1-0. 11’de Sadık ile başlayan atakta topla buluşan Moses’in uzaktan şutunda Lunev başarılıydı. Bir sonraki atakta Skrtel golü aradı, bulamadı. 28’de Moses’in kullandığı vuruşta Ayew kale önünde kötü vurdu.

Haberin Devamı

37’de kale önünde Serdar Azmoun’un kafası skoru 2-0’a getirdi. 38 ve 41’de Jailson’un şutları isabetsizdi. 43’te Alper’in pasıyla topla buluşan Mehmet Topal’ın müthiş şutu jeneriklik bir golle sonuçlandı: 2-1. 45’te Hernani’nin şutunda Harun’un müdahalesi müthişti, devre 2-1 bitti. Ersun hoca maçın ikinci yarısına Alper’in yerine Tolgay’la başladı. 47’de Moses’in şutu kötüydü. 63’te İranlı Serdar Azmoun yine sahneye çıktı, uzaktan şutu Harun’u zorladı, pozisyonun devamında Topal’ın müdahalesi müthişti. 68’de Mak yürekleri ağza getirdi, topu kaptıran Ayew’di. 76’da Serdar Azmoun, Topal’dan kaptığı topu ağlara bıraktı: 3-1.

Haberin Devamı

Azmoun kapıyı kapattı

Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe özellikle ikinci yarı rakibini ezdi, pozisyona girdi ama İranlı Serdar Azmoun piyasaya çıktı, klasını konuşturdu, golleri attı, attırdı, Fenerbahçe’nin Avrupa kapısını kapattı. Ancak Yanal’ın talebeleri özellikle ikinci yarıdaki futbolu pazartesi de oynarsa Beşiktaş’ın vay haline...

YORUM YAZ