MENÜ

Maç bizimdi ama olmadı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İnancımızı yüreğimize koyduk, sahaya yenmek için çıktık. Rakip eksik olsada kuvvetli Hollanda’ydı. Biz de eksiktik ama onlardan cesur maça başladık. 2. dakikada Blind soldan ceza alanımıza ortaladı. Sneijder’den önce Volkan çıkıp topu kaptı. 4’te Afellay sağdan kalemizi zorladı ancak karşısında Hakan Balta vardı. 7’de Depay soldan kalemizi yokladı, Volkan çeldi, top az farkla dışarı gidince yüreğimiz ağzımıza geldi. Bu dakikadan sonra ataklarımız sıklaşmaya başladı. 15’te Caner soldan çalımlarla son çizgiye indi. Ortasında Burak topa dönerek vurdu, gole giden topu indi çizgiden çıkardı. 18’de Ozan uzaktan denedi, yandan top auta gitti. 23’te Sneijder’in pasında kaleyi karşısına alan Depay uzaktan vurdu, Volkan uzanarak topu bloke etti.

Amsterdam Arena sustu

26’da Gökhan, Afellay’ın arka direğe yaptığı ortada topu uzaklaştırmayı başararak kalemizi golden kurtardı. 33’te Mehmet Topal, Selçuk’tan aldığı topu kaleye şut yerine topu havaya dikti! 37’de Amsterdam Arena sustu, çünkü golümüz geldi. Hollanda defansının uzaklaştıramadığı topu kapan Volkan, Burak’a pasladı, golcümüz düzgün vurup golümüzü attı: 0-1. Golden sonra Portakallar şoka girdi. İlk yarı da istediğimiz gibi bitti.

Futbolun adaleti!

Yaklaşık 8 bine yakın gurbetçimizle beraber inançlı başladık ikinci yarıya. 46’da Burak çaprazından kaçan Selçuk’a pası vermeyip topu kaptırınca çok üzüldük. 54’te topla buluşan Narsingh kalemizin önünde isabetsiz vurunca derin bir nefes aldık. Skoru koruma hastalığımız baş gösterince arka arkaya ataklar yedik ama gol yemedik. 71’de Hollanda serbest vuruş kazandı, biliyorduk eyvah dedik tam Sneijder’in yeriydi. Allahtan kötü vurdu. 74’te Gökhan Töre sağdan Hollanda kalesine sokuldu, şutladı ama olmadı. 79’da Willems ceza alanımıza sokuldu, sert şutu auta gitti. Maçın sonu yaklaşınca kritik dakikaları atlatabilmek için mücadeleyi rolantiye almaya başladık. 90+2 de olmadı, yine Sneijder yine golü yedik, futbolun adaleti işte. Uzaktan şutu çekti, seken top ağlarımıza gitti: 1-1. Hakkımızdı bu
maç ama yıkıldık.

YORUM YAZ