MENÜ

Konya kendini yaktı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Puan farkının az olduğu grupta Mehmet Özdilek takımını Marsilya’ya karşı Süper Lig’i de düşünerek kısıtlı sahaya sürdü. Takımın ağır abileri kulübedeydi! 20’de Fofana orta alandan topu alarak süratle rakip kaleye yaklaştı, yerden sert vuruşunda top Mandanda’nın kontrolünde dışarı gitti. 33’te topla buluşan Sanson kaleye yüklendi, ancak Serkan müthiş bir hamleyle topu rakibinin ayaklarından söktü aldı.

43’de Gustavo uzaktan Konya kalesini yokladı, az farkla dışarı giden top bir anda statta heyecan yarattı. Kalan dakikalarda tabela değişmeyince ilk yarı golsüz bitti. 47’de Fofana’nın şutu Fransız defansı oldukça zorladı. 52’de Fofana ile başlayan atakta topla buluşan Musa’nın yakın mesafeden kötü vuruşu tribünlerden tepki aldı! 55’de Thauvin sağ kanattan Konya kalesine yöneldi, yaptığı ortaya Ocampos’tan önce Serkan müdahale etti.

Laubalilik kaldırmaz!

60’ta Ocampos’a kalesinin önünde müdahale edip gol şansı vermeyen Filipoviç taraftardan alkış aldı. 82’de Bourabia’nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Skubic gole çevirip Konyaspor’u öne geçirdi ama 90+2’de iyi maç çıkaran Serkan’ın laubaliliğini affetmeyen Payet topu çaprazdan kaleye gönderdi, Moke ‘çıkarayım’ derken ters vurdu ve maçı kötü bitirdi: 1-1. Kazandı derken berabere bitmesi Konyalı’yı çok üzdü ama az da olsa Avrupa umudu devam etti.

YORUM YAZ