MENÜ

KOCAMAN Valbuena!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Puan farkını sona erdirip artık zirve için gün sayan Fenerbahçe, sezon başından beri yanlış yönetilen ve neticede ligin son sırasına demir atan Karabükspor’u konuk etti. Başarı ile taraftar sayısı Kadıköy’de doğru orantılı olarak kendini gösterdi, stat fule yakındı. 2’de Giuliano sağdan ceza alanına ortaladı, Soldado’dan önce Barış araya girdi pozisyonu bitirdi. 9’da Giuliano’nun soldan kullandığı korner atışında, top önce Skrtel’e sonra direğe çarpıp dışarı gitti. 15’te Karabük’ün ilk atağı Yatabare ile geldi ama şutu Volkan’ı zorlamadı. 23’te İbanez’in kullandığı korner atışında Barış kafayı vurdu, kaleye giden topu Şener kritik bir hamleyle önledi.

İsabetli şut atamadı!

Fauller kartlık olunca ve Karabüklüler yerden kalkmayınca 40’lı dakikalar gergin geçti. Karabük konsantrasyonunu bozmayıp kalesini iyi kapatınca, Fenerbahçe’ye gol şansı tanımadı. Devre, Sarı- Lacivertliler’in isabetli tek şutu olmadan golsüz tamamlandı. Şener- Valbuena değişikliği ile Kocaman ikinci yarıya başladı. 47’de Aatif’ın uzak mesafeden şutu kötüydü. 56’da o ana kadar hatalar yaparak kötü maç çıkardığını sanan, oyun içinde üzüntüler yaşayan Mehmet Topal’ın, Valbuena’nın soldan kullandığı korner atışından gelen topa mükemmel kafa şutu ile durum 1-0 oldu.

Fark yarattı

72’de topla buluşan Giuliano gole çok yaklaştı, kaleye yöneldi ancak kalede Çağlar yattı, topu kaptı. 76’da Valbuena soldan ceza alanına girdi ve sahalarda ender görülen falsolu bir vuruşla farkı ikiye çıkardı: 2-0. Son dakikada Ceyhun’un sutu şık, Volkan’ın kurtarışı müthişti. Karşılaşma bu sonuçla tamamlandı. Karabük ilk yarı biraz dayandı ama ikinci yarı bitti. Fenerbahçe ise özellikle ikinci devre KOCAMAN hamle ile oyuna giren Valbuena’nın şık oyunuyla önemli bir galibiyet aldı. Puan sıralamasında ligin ilk 10 haftasında suni şampiyonluklarını ilan eden takımların önüne geçti! 5’te 5yaptı...

YORUM YAZ