MENÜ

Kocaman farkı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Göztepe yıllar sonra Süper Lig’de ama seyircisinden yoksun ağırladı Fenerbahçe’yi. Hava sıcak ama nemsiz olması bizler kadar futbolculara da maç içinde nefes aldırdı. Maç arka arkaya atılan gollerle başladı. 5’de Souza’nın müthiş ara pasıyla topla buluşan İsmail, soldan kale önüne kesti. Alper takımının, kendinin ve maçın ilk golünü attı: 0-1. 8’de kaleci Volkan’ın büyük hatası durumu 1-1’e getirdi. Fenerbahçe kalesine yaklaşan Castro’nun müthiş füzesine Volkan uçtu ama topu elinden kaçırdı. 13’de Jahoviç ara pasıyla Gouffran’ı kaçırmak istedi, Ancak Skrtel pozisyonu dikkatiyle önledi. 21’de Valbuena’nın frikiği baraja çarpıp Beto’nun ellerinde kaldı. 35’de Alper ceza alanında kendini yerde buldu. İtirazlara rağmen hakem oyunu devam ettirdi.

RvP kötü kullandı

37’de Isla sağdan ceza alanına ortaladı, kale önünde Van Persie yatarak kafayı vurdu, ancak top yandan dışarı gitti. 44’de Jahovic’in şutunu yediği golde hatalı olan Volkan ayaklarıyla çıkardı ve eşitlik bozulmadan devre bitti. 49’da Kadu ceza alanına hareketlenen Alper’i düşürdü. Frikiği Van Persie kötü kullandı. 51’de Dirar’ın sağdan kale önüne ortasına Mehmet Topal kafayı vurdu, top yan direğe çarpıp oyuna geri döndü. 58’de Scarione, topu ayağına aldığında kaleyi de karşısına aldı ve Volkan’ı sert şutla avladı: 2-1. 64’de Valbuena’nın soldan kullandığı serbest vuruşta Kadu ile birlikte yükselen Skrtel kafayı vurdu ve durum eşitlendi: 2-2.

323 Fenerli ayaktaydı

Golden sonra Fenerbahçe’de Kocaman değişiklikler vardı! Dirar-Atıf, Van Persie-Ahmethan ile aksayan yerler onarıldı. Valbuena ve Alper’in dinamo gibi çalışması Atıf ve Isla’nın oyunun son bölümlerinde kanatta zengin atak varyasyonlarına neden oldu. Sonuç gelmesede İzmir’deki 323 Fenerbahçeli gol ümidiyle hep ayaktaydı. Maç bu sonuçla bitti. Göztepe ligdeki ilk puanın aldı. İyi kadrosu ve muhteşem taraftarıyla tahmin ediyorum İzmir Bornova’da çok can yakar. Fenerbahçe ise yeni transferlerinin de kadroya oturmasıyla gücüne güç katacaktır. Takım geçen sezon maçlarda 70. dakikadan sonra dururdu, şimdi ise değişim var. Bu da herhalde Kocaman farkı. Ancak kontralara dikkat.

YORUM YAZ