MENÜ

Fenerbahçe zirvede!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kemal Özdeş ile beklenenden daha başarılı bir sezon geçiren Kasımpaşa, eksiksiz Fenerbahçe ise sakatlanan Dirar’sız sahadaydı. 9’da Fenerbahçe soldan Aatif ile tehlikeli geldi, kale önünde Soldado dokunamadı! 22’de Hasan Ali’den gelen topu iyi değerlendiremeyen Giuliano, mutlak golü kaçırdı.

Pas Hasan, gol Josef

23’te Trezeguet ceza alanında kendini yere atmasını, Cüneyt Çakır’a yediremedi! 24’de Mensah’ın kafa şutu tehlikeli ama isabetsizdi. 31’de Fenerbahçe öne geçti. Giuliano ile başlayan atakta Hasan Ali’nin ortasına Josef kale önünde ayak koydu ve takımını öne geçirdi: 0-1.

Maçlar rahat seyredilecek

52’de Kasımpaşa beraberliği sağladı, İlhan’ın şutunda top Volkan’ı geçti, Skrtel topu çıkaramadı, kendi kalesine attı: 1-1. 61’de Soldado gole çok yaklaştı, kafa şutunu Eray zorlukla çeldi. 64’te Şener’in takımını rahatlatan golü geldi. Sağ çaprazdan şutunda üst direğe çarpan top Eray’ı yanıltıp ağlara gitti: 1-2. 74’te Giuliano’nun ortasında kale önünde son dokunan Valbuena, oyuncu değişikliklerindeki KOCAMAN hamlenin ilk ürünü oldu, skoru 1-3 yaptı. 90+4’te iyileşen ve takıma dahil olan Janssen’in düzgün vuruşu skoru belirledi: 1-4. Fenerbahçe kazandığı 3 puan ile zirveyi sıkıştırmaya devam etti ve camiasına bugünkü Galatasaray-Beşiktaş derbisi ile Osmanlı- Başakşehir maçını rahat seyrettirdi!

YORUM YAZ